Biliárdasztal

Válasszon
Sorrend
10 Találatok "Biliárdasztal"
Szűrés és rendezés
Biliárdasztal

Vásároljon biliárdasztalt az Elektronic Star-tól, és töltse el optimálisan szabadidejét

Finom filc, csiszolt golyók és elegáns dákók: a biliárd olyan játék, amely évszázadok óta lenyűgözi a különböző korosztályokat, és amelyet számtalan klubban és ligában játszanak profi szinten. Ha nyugodtan szeretne gyakorolni, vagy rendszeresen játszani a barátaival, vásárolhat saját biliárdasztalt. A biliárdasztalok nem csak a klasszikus 7 és 8 láb hosszúságban kaphatók. Az összecsukható változatok, a 4 az 1-ben asztalok és a kis méretű asztalok is optimális játékélményt nyújtanak - még akkor is, ha otthon nincs hely egy külön biliárdszobára.

Milyen típusú biliárdokat ismerünk?

A biliárdjátéknak legalább hét különböző változata létezik, amelyekre különböző szabályrendszerek és egyedi megállapodások vonatkoznak. A leggyakrabban játszott változat a biliárd. A snooker és a karambolbiliárd szintén népszerű formáknak számítanak. Az utóbbi két játéktípus azonban más asztalt használ, például a snookerasztal hagyományosan nagyobb, a kosarak pedig kisebbek. A carom pool asztalnál nincsenek kosarak, csak három golyóval és egy dákóval játszanak.

Biliárdasztal vásárlása a Riley-tól: minőségi és sokoldalú

Azok, akik elsősorban hobbiból biliárdoznak, egy asztalon biliárdozhatnak és snookerozhatnak, és nincs szükségük két külön asztalra. Az FS-6-tal a Riley egy kompakt és összecsukható biliárdasztalt kínál mindkét játékváltozathoz. Az asztal 6 láb (kb. 183 cm) hosszú, és használaton kívül helytakarékosan összecsukható. A hobbiszoba feldobásához egy darts-tábla és egy csatlakoztatható asztaliteniszasztal is tartozik.

A Riley FSPW-6 biliárdasztal szintén összecsukható, de még mindig nagyon jó minőségű. Néhány egyszerű lépéssel stabil biliárd- és snookerasztallá alakítható. Az ISD1055 6 láb hosszú biliárdasztal, szintén a Riley-tól, nem összecsukható, de író- vagy étkezőasztallá alakítható. Ennek a változatnak a nagy előnye: a biliárdasztal egyesíti a hagyományos modell stabilitását az összecsukható asztal rugalmasságával.

A Riley a multifunkcionalitás koncepcióját alkalmazza a 4 az 1-ben biliárdasztal esetében is. 11 játékot lehet játszani négy különböző felületen. Ezek a játékok közé tartozik az asztali foci, az asztalitenisz, a bowling és - az elektromos ventilátornak köszönhetően - a léghoki.

Stabil és nagy: tiszta biliárd egy 7 vagy 8 lábas biliárdasztalon

Ha rendszeresen biliárdozik, és sok hely áll rendelkezésére, akkor egy nagy, szabadon álló biliárdasztalt ajánlunk. A gyártó oneConcept például a Brighton modellt kínálja piros vászonnal. A belső golyós visszahajtás megkönnyíti az eltávolítást, a cseresznyefa furnér pedig elegáns és minőségi megjelenést kölcsönöz az asztalnak. A modell alternatívaként zöld vászon és sötét diófa furnérral is kapható. A Leeds modellel a gyártó még nagyobb asztalt készített. A 8 láb hosszú asztal mérete körülbelül 132 × 244 cm.

Összecsukható vagy sem? Nagy vagy kicsi biliárdasztal? Melyik a megfelelő modell?

Az, hogy melyik biliárdasztal melyik célra a legalkalmasabb, elsősorban két tényezőtől függ: a játékosok ambícióitól és a rendelkezésre álló helytől. Gyermekek és alkalmi játékok számára egy 6 láb hosszú összecsukható asztal ajánlott. Az összecsukható változatok előnye, hogy helytakarékosan tárolhatók. Ha azonban rendszeresen biliárdozik, és folyamatosan fejleszteni szeretné a készségeit, akkor egy szilárd asztalt kell választania. Megvásárlás után sík, stabil játékfelületet és - saját súlyának köszönhetően - nagy stabilitást biztosít. Alternatív megoldás lehet egy fix asztal, amely étkezőasztalként vagy íróasztalként is használható. De légy óvatos. Ha egy ital felborul az asztalon, az károsíthatja a vásznat, legrosszabb esetben pedig a biliárdasztal faanyagát.

Az Elektronic Star webáruházban kínált összes biliárdasztal ideális hobbiszobákba és pincékbe - akár a gyerekek délutánjait tölti ki a biliárdasztal, akár egy parti vendégeinek versenyhelyszínéül szolgál, akár új biliárdjátékosok edzését támogatja. Azoknak a játékosoknak, akik az első biliárdszobájukat szeretnék berendezni, a Riley és a oneConcept nagyméretű modelljei a legmegfelelőbbek. A kínált biliárdasztalok előre összeszereltek és könnyen összeszerelhetők. A csigát, a golyókat és a tartozékokat általában tartalmazza a szállítás. Semmi sem áll az első játék útjába rögtön az építkezés után!

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.