Csocsóasztalok

Válasszon
Sorrend
10 Találatok "Csocsóasztalok"
Szűrés és rendezés
Csocsóasztalok

Csocsóasztal - egy akciódús játék a sportos kihívásokért és a hasonló gondolkodású emberek közötti beszélgetésekért

Korántsem csak az Európa-bajnokság vagy a világbajnokság idején használják, hanem a futballrajongók körében egész évben keresett: a csocsóasztal ideális társalgókba, és kiváló választás az otthoni hobbi szobába is. Hogy könnyebben versenyezhessen a többi játékossal, online áruházunkban csocsóasztalok széles választékát kínáljuk. Most megismerkedhet a csocsóasztal számos jellemzőjével, mi pedig útmutatót adunk azzal kapcsolatban, hogy mire ügyeljen a megfelelő asztal kiválasztásakor.

Csocsóasztalok - a sportosság, az ügyesség és a precizitás példája

A csocsóasztal összehozza a sport iránt érdeklődő embereket, és olyan szabadidős tevékenységet kínál, amelyet nem akar majd kihagyni a közeljövőben. Az asztalnál megmutathatja, milyen gyorsan tud reagálni a csapattársa mozdulataira, és mennyire összehangoltak. Ahhoz, hogy igazán belelendüljön a játékba, az egész testét használnia kell - amellett, hogy jól szórakozik, különböző izomcsoportokat is edzhet. Fontos, hogy egyenesen tudjon állni az asztalnál, hogy a felsőtest ne dőljön előre feleslegesen. Olyan ideális kiinduló pozíciót használjon, amely kényelmes, ugyanakkor a lehető legnagyobb mozgásszabadságot biztosítja.

Vásároljon csocsóasztalt - különböző asztal modellek a maximális csocsóasztal élményért

A klasszikus csocsóasztal egy négyszögletes asztal, amely doboz alakú. A játékfigurák a csocsórúdon sorakoznak. Négy láb biztosítja az asztal stabilitását. Az egyenes lábú modellek mellett választhat enyhén szélesített változatot is. Más változatok olló alakú lábakkal rendelkeznek. Amikor nincs használatban, összecsukható és helytakarékosan tárolható. Elegáns fából készült csocsó labda legyen, vagy inkább egy rendkívül tartós műanyag változat? Különböző kialakítású - pl. fekete vagy fehér csocsóasztalok - és a jobb hangulat érdekében LED-világítással ellátott modellek közül is választhat.

Csocsóasztal vásárlás - Melyik modell a megfelelő?

Az online áruházunkban található nagy választéknak köszönhetően nem könnyű kiválasztani a megfelelő asztalt. Értékeli a hagyományos játékélményt, és szeretne szörfözni a retró csocsóhullámon? Ebben az esetben a négy egyenes lábbal rendelkező faasztalt ajánlunk - egy olyan modellt, amelyet már az 1930-as években is használtak egy vagy két szenvedélyes játékhoz. Szeretne egy alacsony karbantartási igényű modellt a cége pihenőszobájába? A műanyag változat sokoldalú és könnyen tisztítható. A játéktermek, bárok és szállodák számára a színes LED-világítással ellátott hangulatos modell a megfelelő választás.

Highlight az asztalok között - csocsóasztal vagy léghoki?

A klasszikus csocsóasztal mellett mostanában a léghoki is egyre több lelkes rajongót szerez. A 4 az 1-ben játékasztalt megvásárolhatja webáruházunkban. Az elektromos ventilátornak köszönhetően ezzel az asztallal a csocsó mellett autentikus hokit is játszhat. Egy ilyen asztal többfunkciós, és még több változatosságot kínál Önnek és barátainak.

Tekintse meg online kínálatunkat, hogy kényelmesen megtalálja kedvenc csocsóasztalát, és mi házhoz szállítjuk!

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.