Elektromos kandallók

Válasszon
Sorrend
  • Oldal 1 / 3
177 Találatok "Elektromos kandallók"
Szűrés és rendezés
  • Oldal 1 / 3
Elektromos kandallók

Elektromos Kandallók

Tegye meghittebbé otthonát egy minőségi elektromos kandalló segítségével, amellyel boldog, romantikus hangulatúvá teheti nappaliját vagy hálószobáját. A Klarstein márka híresen jó minőségű kandallókat készít számos különböző dizájnnal és kialakítással, amelyek szinte megtévesztő tökéletességgel imitálják a valódi lángokat mellőzve a kellemetlen hamut, füstöt és égett szagokat. Ennél fogva az elektromos kandalló egy olyan tiszta és elegáns megoldás, amely éke lehet minden nappalinak. A hagyományos kandallóval szemben, nem kell foglalkozni tűzifa beszerzésével, szállításával vagy bekészítésével, sőt külön kéményt sem kell kiépíteni, hiszen égéstermék nem keletkezik.

Elektromos látványkandalló

Az elektromos látványkandalló jellemzően nagy méretű és látványos tűztérrel rendelkezik. Általában tükörsima üveglap borítást kapnak, amely betekintést enged a szimulált lángok látványos játékába. Egy elektromos látványkandalló önmagában képes egy házból otthont teremteni és szívmelengető látványosságot nyújt a hideg téli délutánokon és éjszakákon.

Elektromos fali kandalló

Az elektromos fali kandallók könnyű anyagból készülnek, ezáltal kényelmesen felszerelhetők a szoba falára, mintegy lebegő hatást keltve. A kandalló anyagának köszönhetően téglából készült falra, illetve gipszkarton falra is egyaránt felszerelhető a fali kandalló, nem kell félni attól, hogy a súlya miatt nem tartják meg a csavarok. A kandallók lángjátékát a fotel kényelméből, távirányítóval irányíthatjuk garantálva a meghitt hangulatot a szobában.

Beépíthető elektromos kandalló

A beépíthető elektromos kandallók úgy vannak kialakítva, hogy mélyedésbe vagy falba lehet süllyeszteni őket, így nem állnak el a fal síkjától, és nem vesznek el helyet a szobából. Ugyanakkor a mély tűztérről a beépíthető kandalló esetében sem kell lemondani, hiszen a lángok a fal síkjába bemélyedve jelennek meg. Emiatt kiemelten fontos, hogy az elektromos kandallókat csak jól szigetelt helyiségekbe szereljük be.

Elektromos kandalló kerettel

A keretes elektromos kandalló jellemzően kap egy igényesen kialakított fémvázat vagy favázat, amely keretbe foglalja az égésteret. Fali kandalló esetében a keret sokszor fémhatású vagy fahatású, de ténylegesen egy könnyebb anyagból készül, hogy a készülék könnyebben a falon maradjon. A kandalló az égő fa látványa mellett fűteni is képes, így az igazi kandallókhoz hasonlóan érezhető a belőle áradó hő. A kandallóban a lángok mérete távirányítóval kényelmesen szabályozható.

Hogyan válasszunk elektromos kandallót?

Vásárlás előtt fontos felmérni szobánk kapacitását. Sok esetben a kialakítás nem teszi lehetővé a beépíthető elektromos kandalló választását, hiszen ezek kisebb átalakítást igényelnek a telepítés során. Fontos mérlegelni a keret méretét, színét és anyagát, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy milyen hatást kelt az elektromos kandalló nappaliba lépve. Fontos, hogy a kandalló illeszkedjen az adott helyiség stílusához és bútoraihoz, hiszen ez az összhang segít az igazi romantikus otthon hangulatának megteremtésében.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.