Elektromos konvektorok

Válasszon
Sorrend
  • Oldal 1 / 2
105 Találatok "Elektromos konvektorok"
Szűrés és rendezés
  • Oldal 1 / 2
Elektromos konvektorok

Elektromos Konvektorok

Az elektromos fűtés egyik legjobb módja az elektromos konvektor vagy elektromos hősugárzó használata. Sokan még a mai nap is úgy gondolják, hogy a konvektorok nem energiatakarékosak és sokat fogyasztanak, azonban a modern konvektorok esetében ez már nincs így, sőt, sok esetben költséghatékonyabbak, mint a hagyományos olajradiátorok.

Energiatakarékos elektromos konvektor

Az elektromos konvektor jóval megbízhatóbb, mint a hagyományos gázkonvektor, ugyanis csak áram szükséges a működéséhez. Ezen felül a modern készülékek rendkívül gazdaságosan hasznosítják az elektromos energiát, így a téli fűtési szezonban sok pénz megtakarítható a használatukkal. Az energiatakarékos elektromos konvektor további előnye, hogy minden helység külön fűthető külön konvektorokkal, azaz egyedileg szabályozható a hőmérséklet a sokat-, illetve keveset használt helyiségekben, ami szintén gazdaságos választássá teszi az elektromos fűtést. Emiatt előnyösebb választás egy elektromos radiátor, mint a központi fűtés, hiszen egyedileg szabályozható minden elektromos fűtőtest, illetve, ha egy konvektor meghibásodik, az nincs hatással a többi működésére. Ellenben, ha egy radiátor elromlik központi fűtés esetén, akkor az egész rendszert le kell állítani.

Elektromos fűtőpanel

Az elektromos fűtőpanel a konvektorhoz hasonlóan egy modern, költséghatékony megoldást kínál otthonunk fűtésére. Segítségével gáz használata nélkül és felfűthetők a ház vagy lakás helyiségei, ráadásul a kínálatunkban található modern, elektromos fűtőpanel berendezések használatával energiatakarékos módon csinálhatunk meleget otthonunkba. Az elektromos fűtőtest bekötését nem szükséges szakembernek végeznie, ugyanis csak egy közeli konnektor szükséges használatához.

Az elektromos fűtőpanel jó választás lehet budapesti vagy más régen épült, nagy belmagasságú otthonokba, hiszen nagy teret is könnyen és gazdaságosan be lehet fűteni vele. A fűtőpaneleket akár falra is lehet szerelni, amivel további helyet szabadíthatunk fel a szobában. A fali fűtőtest amellett, hogy a felszálló meleg levegővel fűti az otthont, a felületén keresztül is sugárzik. Ennél fogva a hagyományos olajradiátorokhoz hasonlóan meg lehet melegíteni magunkat az elektromos fűtőpanel közvetlen közelében, vagy akár ruhát is tudunk szárítani segítségével.

Hogyan válasszunk elektromos radiátort?

Mielőtt leadjuk a rendelést, érdemes pontosan megtervezni az elektromos konvektor vagy elektromos fűtőpanel pontos helyét gondoskodva arról, hogy legyen a közelben fali aljzat. Falra szerelhető elektromos radiátor esetében a konnektornak a fűtőtest közvetlen közelében kell lennie, ellenkező esetben csak kevésbé elegáns, hosszabbítós megoldással tudjuk a készüléket beüzemelni. Mindenképpen javasolt olyan időálló elektromos konvektort választani, amely illeszkedik az otthon stílusába és passzol a bútorokhoz, berendezésekhez.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.