Elliptikus trénerek

Válasszon
Sorrend
15 Találatok "Elliptikus trénerek"
Szűrés és rendezés
Elliptikus trénerek

Elliptikus edzők

Akik szeretnék elkerülni a zsúfolt edzőtermeket, a drága tagságokat és a hosszú utazásokat, azoknak érdemes fitneszgépeket vásárolni otthonra, hogy bármikor rugalmasan edzhessenek, és ezzel sokat tehetnek egészségükért. A hatékony állóképesség- és izomtréninghez nagyon népszerű az elliptikus tréner, amely különböző változatokban és különböző jellemzőkkel kapható. Az alábbiakban mindent elmagyarázunk, amit érdemes tudni: hogyan működik ez a fitneszeszköz, kinek alkalmas, milyen előnyei vannak az edzésnek, és milyen magas a kalóriafogyasztás az elliptikus tréneren végzett edzés során?

Maradjon fitt egy elliptikus trénerrel

Az elliptikus tréner az egyik legnépszerűbb edzőeszköz. Lehetővé teszi a különböző testrészek és izomcsoportok, például a combok, a vádli és a mellizmok gyors és hatékony egyidejű edzését. A kitartó mozgás erősíti az erőnlétet, a karok és a lábak ellentétes mozgásának köszönhetően edződik a koordináció és az anyagcsere.

Az edzés kezdők számára is alkalmas, mivel a kardióberendezés mozgássorozatot biztosít, és különböző nehézségi szintek közül választhat. Rendkívül praktikus az elliptikus tréner, amely összecsukható. Ez lehetővé teszi, hogy használaton kívül összecsukja, ami különösen kényelmes, ha kevés a hely.

Otthoni elliptikus tréner - jó kalóriafogyasztás és ízületkímélő edzés

Az elliptikus trénerrel rövid idő alatt sok kalóriát égethet el, mivel az egész testet igénybe veszi. A nehézségi szinttől és a kondíciótól függően óránként 700 kalóriát lehet elégetni. A jó dolog az, hogy a sima mozgás rendkívül kíméletes az ízületekhez, így az edzés sokkal élvezetesebb, mint a futás. Az elliptikus trénereket ezért túlsúlyos vagy egészségügyi problémákkal küzdő emberek számára ajánlják.

A hát- vagy térdproblémákkal küzdők is edzhetnek rajta. A sikló mozdulatok javítják az ízületek mozgékonyságát, tehermentesítik a hátat és serkentik a szív- és érrendszert. A modern készülékek beépített számítógéppel rendelkeznek, amely például különböző értékeket jelenít meg:

  • megtett távolság
  • sebesség
  • lépéstartás
  • kalóriafogyasztás az elliptikus tréneren
  • testzsír elemzés
  • pulzus
  • eltelt idő

Számos edzésszint, funkció és program, például a lépcsőmászás vagy az intervallumos edzés lehetővé teszi a hatékony edzést.

Elliptikus tréner vagy futópad? Mi a különbség?

A futópaddal ellentétben az elliptikus trénerrel végzett edzés során az egész test mozgásban van, a lábaktól a karokig. Egyszerre sok izomcsoport erősödik, a lábak a futáshoz hasonlóan edződnek, de az ízületeket nem terhelik ütések, mivel a lábak továbbra is érintkeznek a talajjal. Ez megakadályozza a tömörítést. A berendezésen végzett edzés kevésbé megerőltető a futópadhoz képest.

Elliptikus tréner vásárlása

Az otthoni ellipszis tréner pontosan azt teszi lehetővé, hogy fitt maradjon, és ne kelljen elhagynia a lakását vagy a házát. Segít növelni a fittséget, az állóképességet és az állóképességet úgy, hogy közben kíméli az ízületeket és sok kalóriát éget. A testmozgás segít megelőzni a szív- és érrendszeri betegségeket. A legtöbb berendezés számos különböző ellenállási szintet kínál, így az intenzitás beállítható, és az edzés minden fittségi szinthez testre szabható. Ha kevés a hely, az összecsukható elliptikus tréner tökéletes választás. A modern létesítmények értékes programokat és funkciókat kínálnak, és fejlődést mutatnak.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.