Futópadok

Válasszon
Sorrend
21 Találatok "Futópadok"
Szűrés és rendezés
Futópadok

Futópadok otthoni használatra - időjárás-független és hatékony

Futni az időjárástól és a sötétségtől függetlenül? Semmi sem lehetne egyszerűbb. Saját futópaddal gyakorlatilag bármikor végezhet állóképességi edzést. Nincs megszakítás - nincs kifogás - teljesen gondtalan és kíméletes az ízületekhez a saját otthona kényelmében. Miért nem terheli az ízületeket? A futópadok általában sík felülettel rendelkeznek. Ezenkívül rugalmas párnázási rendszere is van, amely most már alapfelszereltség, és minden futásnál puha érzést biztosít.

Sok modell már összecsukható, és edzés után könnyen a kanapé alá helyezhető, ami verhetetlen előnyt jelent más kardióeszközökkel szemben. Az előre telepített (edzés)programok lehetővé teszik, hogy a futópados edzés egyéni, személyre szabott és változatos legyen. Mindegyik futópad különböző sebesség- és emelkedési szinteket kínál, így az edzés az egyes futók igényeihez igazítható.

A futópad előnyei

A futás általános és különösen a futópados edzés előnyei nyilvánvalóak. A futás az emberiség kezdete óta része a mindennapi mozgásrutinunknak, és meglehetősen népszerű. A futópados edzés sem kivétel. Egy rövid felmérő futás után kezdődhet az igazi edzés.

A szabadtéri futással ellentétben a futópados edzésnek számos egészségügyi és gyakorlati előnye van.

  • Fusson bármikor, időjárástól függetlenül - Reggel munka előtt, ebédszünetben az otthoni irodában, vagy este, amikor a gyermeke már alszik. Néha elhatározzuk, hogy futni fogunk, de amikor lemegy a nap, vagy hirtelen esőbe kerülünk, a motivációnk csökken. Bárki, aki rendelkezik saját futópaddal, rugalmasan, időveszteség nélkül, szárazon és biztonságosan edzhet. Amikor Önnek megfelel.

  • Javítsa az állóképességét és a sebességét ellenőrzött módon, és mérje a fejlődését - Mindannyiunknak van egy edzési célja, legyen az egy adott táv, a legjobb idő vagy az általános jó közérzet. Az olyan tipikus edzési paraméterek, mint a tempó, a meredekség és a pulzusszám hozzájárulnak a sikeres futópados edzéshez, és minden jó futópadon szabványosítani kell őket, és mindig tudatosan kell beállítani az edzés előtt.

  • Kényelmes futás allergia nélkül Ismerjük. Bármilyen jó is tavasszal vagy nyáron futni menni, néha nagyon nehéz lehet. Ha pollen van a levegőben, a hőmérséklet túl magas a könnyű futáshoz, vagy a talaj túl nedves az előző napi esőtől, gyakran nehéz teljes mértékben élvezni a futást. Az otthoni futás kellemesebb és kényelmesebb alternatíva.

  • A futás egészségügyi előnyei - A futóedzés több szempontból is előnyös. Javítja a fittséget, erősíti az izmokat - különösen az alsó izomcsoportokat - és megelőző hatással van a hátfájásra. A párnázottságnak köszönhetően a futópadok kíméletesebbek az ízületek számára, mint a szabadban végzett edzés.

Találja meg a megfelelő futópadot

A sok különböző modell nem teszi könnyűvé a megfelelő futópad kiválasztását. A futás szintjétől és az edzési céltól függően változnak a megbízható futópaddal szemben támasztott követelmények. Milyen tartozékokkal vagy műszaki jellemzőkkel kell rendelkeznie a futópadomnak? Ezeket a kérdéseket mindenképpen tisztáznia kell a vásárlás előtt. Tudjuk, milyen bonyolult és összetett lehet egy ilyen felmérés, ezért szívesen adunk Önnek ajánlásokat és tippeket:

  • Kezdőknek - Kezdők és olyanok számára, akik elsősorban gyaloglással vagy könnyű kocogással foglalkoznak, akik csak alkalmanként és egyedül használják a futópadot, a könnyen kezelhető és kényelmes kezdő modellek alkalmasak. Az emberek ezen csoportja számára teljesen elegendőek a legfeljebb 1,5 LE motorteljesítményű, körülbelül öt futóprogrammal, 10 km/h sebességgel és 120 cm hosszú és 45 cm széles futófelülettel rendelkező futópadok. A kisebb felszereltségi kör miatt - a prémium futópadokhoz képest - a költségek is jelentősen alacsonyabbak. Egy nagyon jó futópad kezdőknek már 400 €-tól megtalálható.

  • Hobbifutóknak - Aki rendszeresen és intenzíven fut, annak általában félprofi felszerelésre van szüksége, ezért érdemes a középárkategóriás futópadot választania. Ajánljuk a nagyobb teljesítményű, akár 3 LE-s motort, körülbelül 15 edzésprogramot, valamint minőségi felszerelést tágas tárolóval, USB- és audiocsatlakozással és/vagy táblagéptartóval. Ezeknek a futópadoknak a maximális sebessége körülbelül 18 km/h lehet. A kényelmes és biztonságos futáshoz legalább 50 cm széles és 140 cm hosszú felületet ajánlunk. Az ésszerű összeg 800 euró.

  • Haladó felhasználók számára - A profiknak és haladó felhasználóknak szánt futópadoknak a legmagasabb minőséggel és a funkciók sokaságával kell rendelkezniük az intenzív használathoz. Ezért legalább 4 LE motorteljesítményt és legalább 20 km/h sebességet ajánlunk. Tekintettel a profi futók nagy tempójára az intervallumos vagy progresszív futások során, a lépéshossz logikusan hosszabb, mint a kevésbé tapasztalt futóké. A futófelületnek ehhez kell igazodnia, és legalább 150 cm hosszúnak és 55 cm szélesnek kell lennie. A haladó futóedzésben a lejtő vagy hegyi futás elengedhetetlen, ezért a professzionális futópadoknak mindig 15%-os motoros emelkedést kell lehetővé tenniük. Végül, de nem utolsósorban, nagy igénybevétel esetén keressen ízületkímélő és rugalmas lengéscsillapítóval ellátott berendezéseket. A kiváló minőségű professzionális futópadok több mint 1.000 €-ba kerülnek.

Mi a fontos a futópad vásárlásakor, és mit kell figyelembe vennem?

A kényelmes és koncentrált futópados edzésben különböző tényezők játszanak szerepet. A motorteljesítmény (LE), a futófelület, a futópad párnázottsága, a stabilitás, a ventilátor és az intenzitás növelése olyan funkciókkal, mint a dőlésszög vagy az edzésprogramok nagy választéka mellett az olyan helytakarékos megoldások, mint az összecsukható futópadok is döntő érvek a vásárláskor. A legfontosabb kritériumokat a futópad használati útmutatója tartalmazza.

Ezenkívül ajánljuk a szójegyzékünket, amely felsorolja és elmagyarázza a sporttal és edzéssel kapcsolatos összes fontos kifejezést.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.