Legnépszerűbb termékeink Hősugárzók


Találatok rendezése:

Népszerű kategóriák


A  legkülönbözőbb fajta fűtőtestek – üdvözölt és szükséges meleg a hideg évszakokban


Hideg hónapok, fagyos telek és hűvös időjárás – a legtöbb régióban az év nagyobb részében kellemetlen vagy veszélyes hideg van.  A hőforrások, mint a mobilis  fűtőtestek  a legtöbb esetben megmentő megoldásnak számítanak , hogy kellemes melegben és szárazban tölthessük a hideg évszakokat. Léteznek olyan fűtőtestek, amelyek azon kívül, hogy jó meleget adnak, elragadnak bennünket az inovatív technológiájukkal  és megszólítanak bennünket kellemese külsejükkel és originalitásukkal is. A fűtőtestek funkciójukkal  és a fajtájuktól függően mint hőforrások szolgálnak. 

A fűtőtestek gondoskodnak  a bennünket védő jótékony melegről és szárazságról is.  Sok heliyiség vagy épület nem rendelkezik szilárdan felszerelt  fűtőrendszerrel  vagy ha igen, akkor ezek teljesítménye nem éri el a kellő hőfokot. Léteznek azonban olyan fűtőrendszerek, amelyek a használatukat illetően nem gazdaságosak. Az ilyen helyek például az üres helyiségek vagy épületek, az olyan épületek, amelyek még nincsenek teljesen befejezve, műhelyek, garázsok, kerti házak, télikertek, mobilházak, sátrak, és a nem fűtött vagy rosszul fűtött lakószobák.   A modern mobilis fűtőtestek képesek jótékony melegre kifűteni a helyiségeket. A fűtőtestek ugyanúgy képesek megmenteni a lakatlan helyiségeket a  nedvességtől és a képződő penésztől. A fűtőtestek ygy bebiztosítják a száraz és egésszéges környezetet.  Bizonyos fűtőtestek a hideg ázmeneti időkben is  hatékonyan bebiztosítják a kellemes tartózkodást a  külső térben , mint például a teraszon vagy a balkoknon.   

A fűtőrendszerek és a fűtőtestek a meleget kétféle módon közvetítik , ezek szerint különböztetjük meg őket. Az egyik mód a konvekció a másik pedig a meleg kisugárzása. A konvekciós fűtőtestek átviszik a meleget a helyiségben levő  hideg levegőre. A helyiségben levő levegő beáramlik a fűtőtestbe , konvektorokkal van felmelegítve , a helyiség mennyezete felé áramlik  és leáramlik a helyiség szemközti falaira. Élénk mozgás keletkezik , amely lehetővé teszi a hideg levegő áramlását  és létrehozza a helyiségben a levegő cirkulációját. Ennek köszönhetően rövid időn belül képes bemelegíteni a helyiséget.

A kisugárzással történő fűtés  nem viszi át a meleget a levegőre, heanem a hősugárzás segítségével egyenesen a  tárgyakra és az objektumra, amelyre irányítva van és ezek a kapott meleget fokozatosan átadják a környezetüknek. Erre a hősugárzásra természetes példa a nap  és hagyományos példa a cserépkályha és a kandalló.  Azok a fűtőtestek, amelyek a hősugárzás elvén működnek , magasfokú hősugárzók, mint az elektromos, gáz, vagy infravörös hősugárzók. Ezek képesek meleget árasztani nagyobb távolságra is  és nem –, vagy csak minimális légáramlást képeznek.  A mobilis fűtőberendezések tápforrásául  az elektromos áram vagy a gáz szolgál. A gázzal működö fűtőtestek  elsősorban olyan helyiségekben alkalmazhatóak, amelyek nem rendelkeznek elektromos árammal.  

 

Minőségi fűtés minden esetben – fűtőtestek belső és külső használatra és speciális  használatra

 Léteznek speciális fűtőtestek, amelyek alkalmasak  a kellemesen meleg légkör létrehozására  bármilyen szituációban a legkülönbözőbb helyeken. Léteznek mobilis  elektromos konvektoros fűtőtestek , keramikus ventilátorok meleg levegő fűtéssel, vagy gáztűzhelyek  hősugárzással , amelyek alkalmasak a lakószobák és a zárt helyiségek fűtésére. Például a Klarstein HT007GL  olyan ultramodern kivitelezésben , üveg dizájnal készült, hogy mindenképpen lakószobánk díszére válik. 

 Szemetgyönyörködtetőek az elektromos kandallók , beépített hősugárzó ventilátorral , alsó megvilágítással  és a valódi lángolás illúziójával. Modern stílusban vagy autentikus történelmi dizájnban gondoskodnak a harmonikus és  romantikus légkörről  és a kellemes melegről.  Vannak a térbe állítható fűtőtestek, de olyanok is , amelyeket a falra lehet szerelni.  Némely modell alkalmas a  térben való  biztonságos elhelyezésre is.

Azokat a kinti helyeket, ahol szívesen tartózkodunk a hidegebb napokon is, mint például a teraszon, balkonon, kertben, fedett kinti helyeken , kellemesen meleggé varázsolják a  gáz fűtőtestek, hősugárzók vagy  elektromos infravörös hősugárzók . Léteznek hordozható hősugárzók is, amelyek térbe állíthatóak , falra vagy a mennyezetre szerelhetőek. Némely model, mint például a  mennyezeti, LED megvilágítással rendelkező Duramaxx Heizsporn , vagy a  Duramaxx Gold Bar 2000 infravörös hősugárzó , alkalma belső és külső használatra is.

Léteznek  praktikus és hasznos fűtőtestek  speciális használatra.  Ilyenek például az eredeti cipő és csizmaszárítók, amelyek falra szerelhetőek és az elektromos ventilátor és csövek segítségével gondoskodnak róla, hogy cipőink és csizmáink szárazak és kellemesen melegek legyenek , mint például a oneConcept Choobidoo cipőszárító.

A Klarstein Winter Dreams  fűtőtakaró  vagy az elektromos fűtővánkosok gondoskodnak róla, hogy a hideg téli éjszakákon és a fagyos napokon is élvezhessük a kellemes meleget.  

 

Milyen szempontok szerint válasszunk fűtőtestet?

A legkülönbözőbb fűtőtestek léteznek a legkülönbözőbb  használatra. Aki hordozható fűtőtestet szeretne vásárolni , először meg kell fontolnia, hogy milyen helyen szeretné használni. Továbbá figyelembe kell venni az olyan kritériumokat is, mint a  tápforrás, teljesítmény, fűtőrendszer fajtája, energiafogyasztás és hatékonyság.  Fontos szempont az optikai dizájn  és hogy jól illeszkedjen a környezetbe és a légkörbe is.  Fontos még figyelembe venni azt is, hogy a fűtőtest milyen kiegészítőket tartalmaz, úgymint távirányító, LED megvilágítás,  hőmérséklet szabályozó, vagy gyermek biztosíték. 

 Online üzletünkben elismert gyártók és márkák  legjobb minőségű legkülönbözőbb fűtőtberendezéseit  ajánljuk. Ezek a fűtőtestek megbízhatóak és energiatakarékosak, külsejükben megfelelnek a legkényesebb ízlésnek is  és minden esetben optimális meleget teremtenek. Jó