Legnépszerűbb termékeink Hangtechnika


Találatok rendezése:

Népszerű kategóriák


Hangtechnika – Mindent a zene szerelmeseinek!


Váltsd valóra az álmaid, élvezd a hang minőségét, hangtechnika minden mennyiségben!

Hangfalak és hangfalszettek nem csak profi felhasználók számára, hanem minden egyes zenekedvelőnek egyaránt! Kínálatunkban a következőket is megtalálod: Hangfalak, csatlakozók, átalakítók, állványok és sok más! A passzív hangfalakhoz végfokot, erősítőt is csatlakoztatni szükséges, amely a zene forrásból érkező jelet felerősíti, valamint továbbítja a hangfalakba! A hangfalak világában számos mélynyomók is elérhetők, a kívánt rendszer összeállítása érdekében!

A kínálatunkból természetesen nem hiányozhatnak a magas minőséget nyújtó mikrofonok és megafonok, melyeknél megkülönböztetünk vezeték nélküli, valamint kábeles mikrofonokat, sőt, számos énekes mikrofon is megtalálható nálunk. A rendezvények, bulik vizuális részét a fénytechnikánkkal könnyedén megoldja. Ezen kategóriában a következők találhatóak: LED fényeffektek, reflektorok, stroboszkópok, lézerek, füstgépek és habgépek, valamint a fényállványok.

Nálunk számos stúdió felszerelés is megtalálható. A keverőpultok több forrás egyidejű vezérlését teszi lehetővé. Természetesen ebben az ágban is többfélét különböztetünk meg, némelyik speciális effektekkel is rendelkezik. További DJ és stúdió felszerelések is elérhetők nálunk, mint a fejhallgatók, lemezjátszók, MIDI billentyűk és MIDI kontrollerek is!

A stúdiótechnikának hála saját zeneszámokat is elő tud állítani a zenei szoftverekkel. Egy stúdióban nélkülözhetetlennek véljük a stúdió keverőket, stúdió monitorokat, DJ fejhallgatókat, MIDI billentyűket, valamint a stúdió mikrofonokat, de nem utolsósorban a hangszereket, mint a gitárok, basszusgitárok, gitárkombók, elektromos gitárok, ütős hangszerek, billentyűs hangszerek és sok más!