Infrapanel

Válasszon
Sorrend
  • Oldal 1 / 7
379 Találatok "Infrapanel"
Szűrés és rendezés
  • Oldal 1 / 7
Infrapanel

Infrapanel

Az infrapanel fűtés elektromos energiát használ, amit meleg, infravörös sugárzássá alakít át. Az infravörös sugárzás sajátossága, hogy nem a levegőt melegíti, hanem a környezetében található objektumokat és személyeket. Ezen tulajdonsága révén rendkívül energiahatékony, különösen nagy belmagasságú szobák esetében. Míg egy hagyományos olajradiátorral a levegőt fűtjük fel az egész szobában, így sok esetben feleslegesen fűtünk, addig az infrapanel melegét egyből testünkön érezhetjük, így kevesebb energia felhasználásával érhetünk el hasonlóan komfortos hőérzetet.

Képes infrapanel

A képes infrapanel egy falra szerelhető kétfunkciós fűtőtest. A panel fő funkciója a helyiség fűtése az infravörös sugárzás segítségével, azonban a panel sík felülete egy képet ábrázol, így a fűtés mellett dekorációként is szolgál. Kínálatunkban számos képes infrapanel megtalálható különféle ábrákkal. Akár a letisztult márványlap, akár egy fákkal teli erdő vagy impresszionista olajfestmény illeszkedik otthona stílusához, nálunk elérhető a tökéletes képes infrapanel.

Tükrös infrapanel

A tükrös infrapanel szintén egy két funkciós megoldás, amely hálószobába és fürdőszobába egyaránt remek választás. A fűtőtest fő funkciója a helyiség melegen tartása elektromos energia infravörös sugárzássá alakítása révén, azonban a panel felülete egyszerre tükörként is funkcionál. A Klarstein termékei között megtalálható többféle tükrös megoldás, köztük a földre állítható téglalap alakú tükrös infrapanel, vagy a kör alakú fali infrapanel, amit a fürdőszobában akár fő tükörként is lehet használni a fűtés mellett.

Mennyezeti infrapanel

A mennyezeti infrapanel egy sajátos elhelyezésű fűtőtest, amely egyszerre hőforrás és fényforrás. Ez a berendezés ideális fürdőszobába, de akár hálószobába is kiemelkedő választás lehet. A legtöbb mennyezeti infrapanel állítható erősségű és színű fényekkel van felszeretve, így tetszőleges beállítható fehéres hideg fény vagy sárgás meleg fényhatás is. Az infrapanel lámpák nélkül használva diszkrét és nem feltűnő, illetve a mennyezeti elhelyezés miatt sok helyet sem foglal.

Milyen infrapanelt válasszunk?

Elektromos infrapanel vásárlása előtt fontos felmérni a befűtendő helyiség méreteit és funkcióját is, hiszen ezek a paraméterek nagyban befolyásolhatják a választandó hősugárzó típusát. Kis alapterületű szobába érdemes falra szerelhető infrapanelt vagy képes infrapanelt választani, esetleg egy mennyezeti infrapanelt beszerezni. Nappaliba, hálószobába jó választás lehet a fali infrapanel vagy egy dekorációs jelleggel választott képes infrapanel, de akár egy álló tükrös infrapanel is jól mutathat. Fürdőszobába elsősorban tükrös- vagy mennyezeti infrapanelt érdemes szerelni, amely nem csak melegen tartja, de díszíti is a helyiséget.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.