Kert

Válasszon
Sorrend
  • Oldal 1 / 22
1318 Találatok "Kert"
Szűrés és rendezés
  • Oldal 1 / 22
Kert

Kert

Változtassa kertjét a nyugalom oázisává! A kényelmes kerti hinták vagy napozóágyak a Blumfeldttől kellemesebbé teszik a pihenés pillanatait. A kedvezőtlen időjárás alatt viszont a kerti pavilon nyújtotta menedéket értékeli majd. Az electronic-star gazdag kínálata tényleg mindenkit megszólít.

Ha szeret grillen sütögetni, akkor mindenképp nézze meg a grilljeinket és füstölőinket. Az elektromos grillek, multifunkciós kontakt grillek vagy aromás füstölők az egyedülálló személyek és a nagycsaládok érdeklődését is felkeltik. Nálunk minőségi, nagy teljesítményű termékeket talál, amelyek elég tárhellyel rendelkeznek, valamint kint és bent is használhatók.

Kerti technikánkkal nemcsak időt és energiát, de pénzt is megtakaríthat. Míg a robotfűnyíró tökéletes alakúra vágja a gyepet, az automata öntözőrendszer a kert frissességéről gondoskodik. Tegye egyszerűbbé a szabadtérről való gondoskodást a praktikus és intelligens segédeszközök kiválasztásával!

Kerti megvilágítást keres? Szabadtéri napelemes lámpákat kínálunk, környezetbarát technológiával. A megfelelő hangulatot dísztárgyakkal érheti el, vonzó kerti szökőkutak és virágcserepek formájában. Díszítse kertjét elképzelései szerint!

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.