Kerti szerszámok

Válasszon
Sorrend
37 Találatok "Kerti szerszámok"
Szűrés és rendezés
Kerti szerszámok

Kerti szerszámok

Tervezed, hogy gyönyörű kertre változtatod a hozzáférhetetlen dzsungelt? Vagy elhatároztad, hogy termeszteni fogod kedvenc fűszernövényeidet és otthon fogod termelni a gyümölcsöt és a zöldséget? Mindazt, amire ehhez szükséged van, megtalálod kínálatunkban. Vásárolj jóminőségű talicskát, kézikocsit, locsolócsöveket vagy termesztősátort kényelmesen online. Láss hozzá a megálmodott kert megvalósításához még ma!

A talicska nélkülözhetetlen segítség minden kertben. Szükség van rá például a lekaszált fű vagy az összegyűjtött száraz ágak vagy akár a trágyával teli zsákok szállításához is. A talicska nagyságának a kiválasztásánál fontold meg, hogy milyen mennyiséget akarsz a talicskában szállítani. A műanyagból készült targoncák alkalmasabbak a puha anyagok, mint például lekaszált fű szállítására a fémből készültek pedig keményebb anyagok, például kavics vagy sóder szállítására.

A gumikerekek segítségével könnyebben lehet mozogni a targoncával az egyenletlen kerti talajon is. Kisebbb kertnek az öntözésére megfelelő a Waldbeck márkájú locsolócső. A locsolőcsőre lehet csatlakoztatni szelepet vagy elosztót, aminek köszönhetően a víz a szelepből két vagy több csőbe folyik. Ez lehetővé teszi, hogy több helyen is egyszerre locsolhass a kertben. A locsolócső pihekönnyű és ellenálló latex-nylon kombinációból készült.

Van a kertedben saját tavacskád? Ebben az esetben nem szabad megfeledkezned a minőségi felszerelésről. Ha új szivattyút vagy sárelszívót keresel, segítőink a rendelkezésedre állnak. Kedveled a kertedben az olyan dekorációkat mint a szobrok vagy díszkutak? Semmi probléma, nálunk biztosan megtalálod a neked legjobban tetszőt!

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.