Legnépszerűbb termékeink Klimatizácók


Találatok rendezése:

Népszerű kategóriák


Kellemes hűsítés bárhol és bármikor


A Klarstein és OneConcept márkájú klímaberendezéseink optimális hőmérsékletet biztosítanak még a legmelegebb napokon is. Nagy teljesítményű termékeink segítségével ideális körülményeket varázsolhatsz otthonodba és a munkahelyeden is. Széles kínálatunkban több típusú energiatakarékos léghűtő berendezést találsz különböző árfekvésben. Ezen felül a letisztult dizájnnak köszönhetően termékeink tökéletesen megfelenek a modern és klasszikus lakberendezés elveinek. Mondj búcsút az elviselhetetlen hőségnek és válassz minőségi klímát elérhető áron.

Az energiatakarékos Klarstein fali klíma a hűtő és fűtő funkción kívül kitűnően alkalmas a levegő páramentesítésére is. Halk működés jellemzi, választható programok segítségével biztosítja az ideális hőmérsékletet. Az időjárás viszontagságaitól függetlenül a helyiségek hőmérsékletét mindig kontroll alatt tarthatod. Mindezt egyszerűen és kényelmesen a fotel melegéből vagy az íróasztalodnál ülve távirányító segítségével. Kellemes hőmérséklet, friss levegő és optimális páratartalom. Ez a Klarstein klíma.

Mobil klímáink praktikus megoldást nyújtanak a légtér hűtésére. Stabil kerekei segítségével tetszés szerint elhelyezhetők, mozdíthatók. Berendezéseink biztosítják a tiszta és hűs levegőt a forró nyári napokon, télen pedig garantálják a kellemes meleget. Ezen felül beépített ventilátor biztosítja az ideális klímát, valamint a páramentesítő funkció gondoskodik a levegő megfelelő páratartalmáról. Lenyűgöző teljesítmény, luxus dizájn, bármilyen lakberendezés tökéletes kiegészítője. Könnyű összeszerelhetőség jellemzi, minden szükséges eszköz és alkatrész rendelkezésre áll.

Kínálatunkban továbbá alacsonyabb árfekvésű léghűtő berendezéseink közül is válogathatsz. Termékeinket kis energiafogyasztás és nagy teljesítmény jellemzi, kisebb és közepes nagyságú helyiségekbe ajánljuk. A készülék nagy előnye a mobilitás, kerekei segítségével tetszőleges helyre helyezhető. Nincs szükség beszerelésre, egyszerűen helyezd el a terméket és máris élvezheted a friss és hűs levegőt. Távirányítója biztosítja a maximális komfortot használat közben. A léghűtő a ventilátor és a klimatizáció intelligens kombinációja, mely hatékonyan biztosítja a megfelelő levegőáramlást, kellemes környezetet varázsolva otthonodba, munkahelyedre. Energiatakarékos és költséghatékony üzemmódja garantált.

A forró nyári napokon az első számú elsősegély kétségkívül a ventilátor. Hatékony és stílusos Klarstein termékeink biztosítják a megfelelő légmozgást, és ezáltal a friss levegőt minden időszakban. Energiatakarékos mennyezeti, álló, torony és padló ventilátoraink gazdag kínálatával várunk. Egyedi formatervezés, komfortos üzemeltetés, minőség és kifinomult dizájn.

Álló ventilátoraink nagy előnye a mobilitás. Kevés helyet foglalnak és könnyen áthelyezhetők, hogy tetszés szerint állíthasd be a megfelelő légmozgást. Termékeinket könnyű kezelhetőség jellemzi, a komforthoz a távirányító is nagymértékben hozzájárul. Az állítható sebbeségfokozat és a dőlésszög szabályozhatósága biztosítják az optimális levegőáramlást.

A mennyezeti ventilátorok még kevesebb helyet foglalnak, ideális megoldás a kisebb helyek átszellőztetésére is, egész évben használhatók az optimális levegőáramlás érdekében. Kínálatunkban találsz égővel felszerelt ventilátorokat is, melyek kellemes világítás mellett biztosítják a friss levegőt. Állítható sebességfokozat, halk működés. A letisztult dizájnnak köszönhetően dekorációként is megállják a helyüket.

Ideális választás bármely helyiségbe a kompakt padló ventilátor. Minden bizonnyal nagy hasznát veszed átépítésnél vagy festésnél is, hiszen könnyen áthelyezhető. A kis méretű, ám nagy teljesítményű termék intenzív légáramlást biztosít. Asztalon vagy bármely más felületen is nagyszerűen használható, egyszerűen univerzális.

Tiszta és friss levegőre vágysz? Válassz légtisztító és párásító készülékeink gazdag kínálatából! Termékeinket helytakarékos kivitelezés, stílusos dizájn, halk működés és alacsony energiafogyasztás jellemzi – minden, amire szükséged van! Légtisztítóink kellemes és friss levegőt biztosítanak, hatékonyan távolítják el az ételszagot, cigarettafüstöt. A szűrőrendszer felfogja a port, atkákat, pollent és egyéb szennyeződéseket,  megsemmisítik az organikus szagokat és sterilizálnak. Ezzel egészséges klímát teremtenek és segítik az immunrendszer működését. Több termékünk ionizátorként is funkcionál, mely a levegőt negatív ionokkal tölti fel, hogy magához vonzza a por részecskéit, ezzel hatékonyan redukálva a szennyeződéseket, könnyebbé téve a légzést. Kevésbé leszel kitéve az allergiának és a légúti megbetegedéseknek. A sílusos dizájnnak köszönhetően légtisztítóink jól mutatnak bármely helyiségben.

Párásító készülékeink a levegő páratartalmának optimalizálásával aktívan hozzájárulnak az egészséged megőrzéséhez. Hiszed vagy sem, a bútoraidnak is jót tesznek, védik őket a kiszáradástól és segítik fényük megőrzését. Szabályozható teljesítményűek és egyszerűen kezelhetők, továbbá az illóolajok használatával kellemes illatokat is varázsolhatsz otthonodba.