Lakberendezés

Válasszon
Sorrend
  • Oldal 1 / 7
390 Találatok "Lakberendezés"
Szűrés és rendezés
  • Oldal 1 / 7
Lakberendezés

Lakberendezés

Az electronic-star kínálatában olyan lakáskiegészítőket talál, amelyek nemcsak praktikusak, de szépek is. Egy megfelelő bútordarabot, például széket, fotelt vagy ékszertartót keres? Nálunk különböző stílusok közül választhat – a retrótól egészen a modernig. A hangsúlyt eközben a székek és fotelek nagyon jó minőségére fektetjük, hogy egy igényes nap után kényelmesen hátra tudjon dőlni és pihenni. 

Ismeri az öntapadós falmatricákat? A lakás berendezésekor inspirálhatják Önt, és a felismerhetetlenségig felélénkíthetik a szobát. Ráadásul egy egészségre nem káros anyagról van szó, tehát mindegy, hogy a gyerekszobát vagy a nappalit készül berendezni. Az öntapadó dekoráció karbantartása nagyon egyszerű – elég egyszerűen egy nedves ronggyal letörölni. 

Szeretné ellenőrizni az időjárás aktuális alakulását? Ebben az esetben biztosan értékelni fogja az időjárás állomásainkat, amelynek köszönhetően átlátása lesz minden releváns mérésre, figyelmeztetésre és előrejelzésre. Attól függetlenül figyelheti meg otthonát és vagyonát, hogy épp hol tartózkodik. Egyszerű, okostelefonon vagy tableten lévő alkalmazással vezérelhető biztosági kamerákat kínálunk. 

Ragaszkodik a hulladék szelektálásához? A hulladékot mostantól teljesen egyszerűen és kényelmesen osztályozhatja. Többrészes szemeteseink segítik a különféle hulladékok újrahasznosítását. A szemetesek konstrukciója minőségi rozsdamentes acélból készült, ráadásul műanyag talapzattal is rendelkeznek, amely kíméletes a padlóhoz. Tapasztalja meg a saját bőrén, hogy a hulladék osztályozása gyerekjáték! 

 
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.