cikkszám: 60000006

Pár Malone PW-1222 PA DJ háromutas hangszóró 2 x 30cm 1000W

Mächtige Fullrange-Boxen mit konsistenten Klangeigenschaften, souveränem Bass und diversen Anschluss-Optionen. Bühnen- und transporttaugliche Bauweise. Geeignet zum Stativ-Aufbau.Erős hangfal konzisztens hangtulajdonságokkal, szuverén basszusokkal és különböző csatlakoztatási lehetőségekkel. Kész csoda minden színpadra.
Profi háromutas hangszóró az Aunától.
A harmonikus és kiegyensúlyozott hangzású PW-1222 berendezés ideális minden alkalom és rendezvény számára. A berendezés érdekessége a háromutas hangfal, 30 cm-es mélynyomóval, amely lejátsza az összes basszus-típust, melyet minden közönség értékelni fog.
Az Malone hangszórók alkatrészeinek ellenállóképessége és kvalitása a berendezés hosszú életét biztosítja.
Az erős konstrukcónak köszönhetően az Malone PW-1222 minden szállítást és felszerelést túlél.Ez a berendezés mindenkit lenyűgöz ebben az árkategóriában.

Termék leírása

Fö jellemzök

 • Háromutas hangfal 30cm (12“) subwooferrel, basszusok és magas piezo
 • 300W RMS – max. 600W-nak felel meg
 • Ellenálló védősarkak, filcpalást oldalfogantyúk és védőrácsok.
 • Könnyen hordozható stabil fakonstrukciójának köszönhetően

Kükdemény tartalma

 • 2 x berendezés
 • Használati utasítás

Termék méretei

 • 36 x 52 x 31 cm
 • Súly: kb. 10 kg

Müszaki paraméterek

 • Portok: 1 x Speakon bemenet, 1 x Speakon kimenet, 2 x 6,3mm-jack bemenet, 1 x sztereó bemenet - aranyozott sorkapocs
 • Érzékenység: 99dB
 • Frekvenciaátvitel: 30Hz - 18kHz
 • Választható Subbass
 • Impedancia: 8 Ohm

Használati útmutató

Vásárlóink véleménye

7 Termékek értékelése

tól Zoltán értékelte 2016. 08. 12.

Teljesen megvagyok vele elégedve,mert 600/300w teljesitménye igaz! Tehát nem kamu megienek... Az esztétikája az hibátlan ! Egyszerüen nagyon jol szolnak aki teheti vegye meg én ezt alátámasztom hogy ezek a hangfalak nagyon jol szolnak kinnt bennt! és nincs torzitás csak egy kicsi recsegés szokott lenni a tulsok basszus miatt az élesekben de azt egy hangváltóval kilehet küszöbölni,mivelhogy gyárilag nincs bennük hangváltó! viszont a mágnesja nagyon kicsi de ahhozképest egyszerüen nem bir felmelegedni! Összességében ár/érték arányban a legjobb a honlapon!!

[...] További információk


tól Dénes értékelte 2016. 08. 01.

Hozzám is megérkeztek a hangfalak. Tesztelése, Skytec SPL 1500 –as erősítővel és Q-Tek keverővel történt. A hangfalak szépen, öblösen kiváló hatásfokkal szóltak. Még a teljes hangerőn sem tapasztaltam torzítást, recsegést. Ajánlani tudom mindenki számára.

[...] További információk


tól Sándor értékelte 2016. 04. 14.

Megérkeztek hozzám is ezek a hangfalak! 600/300watt ha nincs is de 150 watt körüliek vannak :) Én egy Sima 20 éves Dual Cv650rc Sztereó erősitővel hajkurászom öket ami 4x60 watt. Elég szépen szólnak mondjuk még nem merem a hangerőt feltekerni mert sokat kell öket járatni ahhoz hogy elérjék optimális teljesitményüket! Ár érték,arányban verhetetlen! :)

[...] További információk


Vélemények megtekintése

tól Attila értékelte 2016. 03. 28.

A hangfalak tesztje meg történt, szépen és öblösen szólnak a mélyek. A meghajtó erősítő: SKYTEC SPL 700BT, ami szintén értékelve lett. Az erősítő képes ezeket a hangfalakat túlhajtani, ezért csak óvatosan, főleg a mély hangokkal. Rendellenességet és sérülést nem találtam, ezért ajánlani tudom mindenkinek. Ár-érték aránya jó !

[...] További információk


tól Zsolt értékelte 2016. 01. 12.

A hangfalpár egyikének a piezo magashang sugárzója alapból gyári hibás volt, torzan, recsegve szólt. A garanciális cseréje kb. 25 nap alatt zajlott le. A hatalmas mélyközép sugárzója nagyon szépen, tisztán, öblösen, kitűnő hatásfokkal szól, a tölcséres középsugárzó viszont a teljes hangkép leggyengébb eleme. Az optimálisnál halkabban szól és sajnos hallható harmonikus-torzítása van - különösen az egyik oldalon. A piezo magashang sugárzó (a csere után...) erősen, tisztán szól. Ebben az árkategóriában nyilván az ember nem vár audiofil élményt, tehát házibulikra, egyszerűbb hangosítási feladatokra megfelel ez a hangfal, de nagyon vájt fülűeknek nem való. Az ár/teljesítmény viszonya viszont kétségkívül verhetetlen. 

[...] További információk


tól Farkas értékelte 2015. 12. 31.

A zenei hangzással és a kivitelezésével meg vagyok elégedve, viszont észre vettem, hogy az egyik hangszóró nem szól teljesen tisztán. Miután alaposabban szemügyre vettem, hogy a mély hangszóró tekercsénél volt egy gémkapocs, ami nem illett oda így nem szolt szépen. Miután ki vettem azóta teljesen meg vagyok vele elégedve.  Kérem Önöket a közeljövőben erre figyeljenek oda. Maradok szívélyes tisztelettel.

[...] További információkSmall Image

Pár Malone PW-1222 PA DJ háromutas hangszóró 2 x 30cm 1000W

Top tulajdonságok
 • Háromutas hangfal 30cm (12“) subwooferrel, basszusok és magas piezo
 • 300W RMS – max. 600W- nak megfelelő
36950,00 Ft áfa-val
A kosárban található, még fel nem dolgozott rendelését bármikor módosíthatja

Azok a vevők, akik ezt a terméket megvásárolták, a következő terméket is megvásárolták: