Pároló edények

Válasszon
Sorrend
1 Találatok "Pároló edények"
Szűrés és rendezés
Pároló edények

Pároló edények

Minőségi elektromos gőzfazekat keres konyhájába? Kezdjen el egészségesebb módon főzni a Klarstein és OneConcept gőzfazekaink segítségével. Gőzfazekainkkal időt takaríthat meg, ugyanis a rizst, a hüvelyeseket és a húst rekordidő alatt főzi meg. 

Tudta, hogy a gőzfazékban még sütni is lehet? Fazekaink praktikusak és stílusosak. A magas nyomás alapelvén működnek, amely sokkal gyorsabban melegít fel, mintha hagyományos fazékban tenné azt. A kukta melegen tartó funkcióval is rendelkezik, tehát a megfőtt ételek hosszan frissek maradnak.

 

A főzés még sosem volt ilyen egyszerű és helytakarékos. Válasszon ki egyet a gőzfazekaink funkciói közül, és pároljon, főzzön nyomás alatt, fritteljen, főzzön lassan vagy melegítsen fel. Az új gőzfazékhoz tökéletesen illik egy indukciós főzőlap a kínálatunkból.

Az ételek gyors elkészítésére főleg a minisütőink vagy az elektromos tűzhelyeink alkalmasak, amelyek bónuszként helyet is takarítanak meg a konyhában. Vegyen egy új kuktát, és kezdjen gyorsan és egészségesen főzni. Az electronic-star kínálatában mindenki megtalálja a neki valót.


Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.