Legnépszerűbb termékeink Sport és Fitnesz


Találatok rendezése:

Népszerű kategóriák


Sport és fitnessz: mozgással az egészséges életmódért


A rendszeres mozgásnak számon előnye van: az egész szervezetre kedvező hatással van. Sokakat talán eltántoríthatnak a kezdeti nehézségek, ugyanis a számára szokatlan intenzív fizikai aktivitást testünk először stresszként éli meg, de ha kitartunk, fokozatosan hozzászokik, erősebbé válik, közben életfunkciói is javulnak, és hamarosan nagyobb terhelést is elbír. Mindemellett általános közérzetünk is javulni fog, energiával töltődünk fel, jobban kezeljük a mindennapi stresszhelyzeteket, teljesítményünk növekedését pedig igazi sikernek érezzük.

Nálunk szinte az összes mozgásfajtához megtalálod a megfelelő céleszközt. Portfóliónkban nem találsz olyan eszközt, amit egy testépítő ne tudna használni. Válasszon a fitnessz állomások széles választékából, kezdve az egyszerűbb erősítő padokból egészen a Power Rack berendezésig. Ezek az eszközök az otthoni edzés során sokszorosan hasznosíthatók.

A mindennapos edzéshez különböző trénereket szoktak használni, különösen népszerűek a szobabiciklik. Aki szeret szaladni, azoknak a futópad a legjobb megoldás, függetlenül az időjárástól.
A végtagok erősítéséről az elliptikus trénerek gondoskodnak, aki azonban komolyabb kitartást igénylő műveletet szeretne elvégezni, azoknak az evezőgépeket javasolnánk. A legjobb az egészben, hogy alig foglalnak helyet. A kínaltunkban valóban sokrétű Klarfit és Capital Sports termékek közül válogathat.

Szüntelenül a legnépszerűbbek a funkcionális edzések. Ehhez is minden szükséges berendezést megtalálsz nálunk. Fúrás nélkül felszerelhetsz párat a fali húzódzkodók és a mennyezeti húzódzkodók közül. A súlyzók, a különböző ketlebellek és egyéb nehezékek az intervallumos edzések szerelmesei számára nyújt választékot. Nézz szét az egyéb kiegészítők között, hátha olyat találsz, amit máshol nem. Kínálatunkban jógaszőnyeg és egyensúly párna is van.

A nyári sportok kedvelőiről sem feledkeztük meg: a bringások számára kerékpár utánfutókat és nyeregtáskákat kínálunk. Mit szólsz a trambulinokhoz? A gyerekek díjazni fogják. A jó minőségű funkcionális öltözéket egész évben ki tudod használni. Télen pedig a menő síszemüvegeket UV-védelemmel.