Sport és Fitnesz

Válasszon
Sorrend
  • Oldal 1 / 12
665 Találatok "Sport és Fitnesz"
Szűrés és rendezés
  • Oldal 1 / 12
Sport és Fitnesz

Sport az egészségesebb életért

A sport és a fitnesz az élet része mindazok számára, akik egészséges és kiegyensúlyozott életet szeretnének élni, és a mindennapi rutinjukat akarják kezelni. Ha nincs ideje arra, hogy rendszeresen látogassa a fitneszközpontot, ne essen kétségbe. Erő- és állóképességi edzéseket végezhetsz otthonod kényelmében!

Válassza ki azokat a testépítésre szolgáló eszközöket és fitneszgépeket, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek. Kínálatunkban minőségi fitnesz- és sportgépeket talál, valamint különféle eszközöket az otthoni edzőterem teljes berendezésére. Válasszon a testépítő gépek széles választékából az egyszerű edzőpadoktól kezdve egészen a power rackekig.

A mindennapi edzésekre a trénerek ideálisak. A futás vagy a séta a futópadon garantálja a rendszeres mozgást és segít megtartani a kondíciót az egész év során, az időjárástól függetlenül. Az elliptikus trénerekkel tökéletesen erősítheti egyszerre a kezeit és a lábait. Az evezőgépek minimális helyigénnyel segítenek javítani az állóképességen.

Egyre népszerűbb az ún. funkcionális edzés. Erre a célra optimális eszközöket talál nálunk. Sok berendezést azonnal használhat, felesleges fúrások nélkül a falba. Súlyzók, különféle súlyok vagy kettlebellek segítenek Önnek kiválasztani a megfelelő terhelést az edzés során. Válasszon fitnesz tartozékok kínálatából, ahol edző szőnyegeket, koordinációs alátéteket és más fitnesz tartozékokat talál.

A sportot minden napirendbe beleszorítani

Már napi 30 perc testmozgással is jót teszel magadnak és a testednek - és a tested meg fogja köszönni. Több energiát nyer a mindennapokban, és statisztikák szerint az átlagos várható élettartam több évvel meghosszabbodik a testmozgással. Nincs ideje sportolni, mert a kanapé hívogat? Ne felejtsük el, hogy a sportegyensúly növeli a termelékenységet! Könnyen becsaphatod gyengébbik énedet például azzal, hogy hazahozod a fitneszeszközöket, és megspórolod magadnak az edzőterembe való elutazást. Mostantól nincs több kifogás arra, hogy ne sportoljon, és semmi sem állhat a sportcélok következetes elérésének útjába. A privát fitnesztermek másik előnye a költség - a befektetés gyorsan megtérül egy fitneszterem havi költségeihez képest.

Nagy választék az egyéni képzési tervekhez

Mielőtt elkezdené, el kell döntenie, hogy mivel szeretne edzeni. Meg kell kérdezned magadtól, hogy pontosan mit akarsz tenni a testedért. Az erőnléti edzésre szeretne összpontosítani, vagy párhuzamosan több izmot is edzenie kellene funkcionális edzéssel? Vagy inkább az állóképességi edzés legyen a középpontban? Természetesen kombinálhatod őket, mert végül is az erő- és állóképességi edzés megfelelő kombinációja a fontos. Általánosságban elmondható, hogy mindig biztosnak kell lennie abban, hogy a különböző gyakorlatok hogyan működnek, hogy ne kockáztassa az egészségét. Számos sportblog és oktatóanyag található, amelyek minden fontos információt megadnak a kezdéshez. A döntéshozatal megkönnyítése érdekében áttekintést nyújtunk a különböző területekről.

Erősítő edzés a test és a lélek erősítésére

Este a tévé előtt tökéletesen lehet erőnléti edzéseket végezni. Az igazi cél az izomtömeg növelése szerszámok nélkül vagy súlyzós edzőeszközök segítségével végzett gyakorlatokkal. Ha van egy kis hely a lakásában, vagy akár a tornateremben vagy a garázsban, akkor szerezzen be egy fitnesz tornyot. Számtalan gyakorlatot végezhet otthon, hogy az összes fontos izomcsoportot lefedje ezzel az egyetlen géppel. A sportnak esélye sincs arra, hogy unalmas legyen! Ha ez a készülék túl nagy az Ön számára, akkor valami kisebbel is beéri. A súlyzók például nagyon jó választás a karok és a hát izmainak erősítésére.

A funkcionális edzés divatos

A funkcionális edzés remek módja annak, hogy egyszerre több ízületet és izomcsoportot is megmozgassunk. Erre a célra ugróköteleket, edzőszalagokat vagy egyensúlyozógépeket használnak. A medicinlabdák szintén nagyon népszerű edzőpartnerek, mivel az izomzat mellett az egyensúlyt és a rugalmasságot is javítják. A gyakorlatok az egyes problémás területekre összpontosítanak. Ha egyúttal az állóképességedet is fejleszteni szeretnéd, használhatod a fitnesz trambulinokat. Ne tévessze össze őket a gyermekeknek szánt kerti trambulinokkal. Kisebbek, és beilleszthetők a lakásba. Nemcsak a lábakat, hanem az egész testet edzik, mivel az izmok és az egyensúlyérzék párhuzamosan működik. Így a sportolás szórakoztató lesz!

Beltéri állóképességi edzés

Inkább az állóképességi edzés híve vagy, mint a súlyzós edzésé? Ha nem tudod rávenni magad, hogy minden időjárási körülmények között fuss, jobban jársz, ha futópadot használsz. Kezdő vagy profi - a futópad a megfelelő sporteszköz mindenkinek, aki javítani szeretné állóképességét. Az elliptikus tréner nagyon kíméletes és hatékony teljes testgyakorlatot is biztosít, és tökéletes ellensúlyt nyújt az ülő tevékenységekkel szemben. Nincs több kifogás azok számára sem, akik nem szeretnek mozogni, hiszen mindenkinek van két estéje arra, hogy 30 percre leüljön az új fitneszgépre.

Az optimális fitnesz kiegészítők és a megfelelő sportruházat elengedhetetlenek

Mielőtt belevágna, nem hiányozhatnak a megfelelő kiegészítők. Ha például harmóniában akarsz élni a testeddel, a jóga a megfelelő sport számodra - és természetesen nem nélkülözheted a megfelelő jógamatracot sem. Sportágtól függően a kezdőknek és a profiknak egyaránt szükségük van a megfelelő sportruházatra, mielőtt nekilátnának az edzőeszközöknek. Kompressziós nadrág vagy sporttáska, sokféle kivitelben kínálunk minden sportoló szívének.

A megfelelő sporteszközökkel azonnal belevághat a megfelelő gyakorlatokba és programokba, hogy a legtöbbet hozza ki testéből, és elinduljon egy egészséges és hosszú élet felé.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.