Téli sportok

Válasszon
Sorrend
14 Találatok "Téli sportok"
Szűrés és rendezés
Téli sportok

Szereti a téli sportokat? Síelés, snowboardozás vagy korcsolyázás közben biztosan értékelni fogja az exkluzív Capital Sports márka funkcionális ruházatát. Az egyedi Dehydr8 technológiának köszönhetően a teljesítmény ideális szintjén tartja a testhőmérsékletet, és egyúttal kiválóan elvezeti a nedvességet is. A kompressziós pólók és nadrágok csökkentik az izmok rezgését és javítanak az izmok koordinációján.

A magas tengerszintfeletti magasság és a jó erősebb intenzitású UV-sugárzást eredményeznek a pályán. Rendkívül fontos ezért az UV-védelemmel ellátott minőségi síszemüveg. A Klarfit síszemüvegeken keresztül kiválóan lát majd, a puha alátéteknek köszönhetően pedig viseletük is kellemes.

Legyen kiváló kondija egész évben! Az electronic-star kínálatában edzőgépek is vannak. A multifunkciós fitnesz állomásokat úgy tervezték, hogy minden izomcsoportot erősebbé tegyenek. Ne feledkezzen meg a kardió edzésről sem! Kínálatunkba ellipszis trénereket is tettünk, amelyeknek köszönhetően a legfontosabb izmát, a szívét is bevonhatja az edzésbe.

Szereti a szabadidős tevékenységeket? Mindent megtalál nálunk, amire csak túrázáshoz, kerékpározáshoz vagy trekkinghez szüksége lehet. Vegyen egy vízhatlan hátizsákot, amelybe az egész sportfelszerelése befér. Akik szeretik a kutyákat és szívesen bicikliznek, azok biztosan értékelik majd a biciklire erősíthető utánfutókat. Vegyen új, minőségi téli és outdoor sportokhoz szükséges felszerelést, még ma!

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.