Vasalók

Válasszon
Sorrend
3 Találatok "Vasalók"
Szűrés és rendezés
Vasalók

A vasalt ruhanemű egyszerűen jobb. Sima és kellemes a testen. És jobban is néz ki. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő vasaló. Nemcsak megfelelő választékot kínálunk, de szívesen segítünk Önnek eldönteni, hogy melyik ajánlat a legmegfelelőbb az Ön számára.

Különböző típusú vasalók

  • Gőzölős vasaló: Egy klasszikus a mindenkori készülékek között. A töltött víz elpárolog a fűtőlapon keresztül. A gőz a ""talp"" (az alján lévő réteg) lyukain keresztül hatol ki. Így bejut a szövetekbe, és fellazítja a ráncokat és a gyűrődéseket. Ezeket most már el lehet tüntetni.
  • Száraz vasalók: Kizárólag nyomással és hővel működnek, ezért nagyon könnyen használhatók. Ha azonban a ruhaneműt nedvesíteni kell, ez a készülék nem képes erre. Létrejön a következő munkalépés.
  • Utazási vasaló: Ez a száraz vasaló egy altípusa. Ezek kis méretű és könnyű eszközök, amelyekkel útközben kis mennyiségű szennyest lehet kivasalni.
  • Könnyű vasaló: A készülék gőzzel működik, de rendkívül kis súlyú. Ez megakadályozza a fáradtság gyors fellépését.
  • automatikus szárító- és vasalóegységek: Ezek a változatok ""belülről"" működnek. A ruhákat a léggömb egységekre helyezik. Ezek nemcsak felmelegedhetnek, hanem ki is tágulhatnak. A nedvesség, a hajtások és a gyűrődések így egyformán megszűnnek.

Jellemzők és alkalmazási területek: Mire használják a vasalót?

Ez már szerepel a listán: Egyes vasalókészülékek további funkciókkal vannak felszerelve. Például szárítóként is működnek. A különböző típusok általában kábellel vagy anélkül is kaphatók. Ezen eszközök alkalmazási köre nem korlátozódik a ruhaneműk simítására, hanem más textíliákon is alkalmazhatóak. Ilyen például az ágynemű és az asztalterítő. Egyes modellek speciális funkciókkal is fel vannak szerelve, hogy a selymet, gyapjút és más kényes anyagokat különleges gondossággal kezelhessék - és így megóvják őket.

Erre különösen oda kell figyelnie, amikor vásárol

Ha vasalót szeretne vásárolni, válassza ki azt a modellt, amelyik a legjobban megfelel az Ön személyes igényeinek. Otthoni használatra például szinte mindig a gőzölős vasaló a megfelelő választás. Ha azonban sok inge van, amelyeket mosás után gyorsan kell kisimítani és megszárítani, akkor az automata változat megfelelőbb lehet. Győződjön meg arról is, hogy rendelkezik-e a megfelelő tartozékokkal, például megfelelő vasalódeszkával, amelynek elég nagynak kell lennie a vasalni kívánt anyagokhoz.

GYIK

Hogyan tisztíthatom meg a vasalómat?

A tisztítás nagyon egyszerű: egy szappanos vízbe mártott ruhával általában megbízhatóan eltávolítható minden szennyeződés. Ezenkívül szükség lehet a készülék vízkőmentesítésére is. Ebben a tekintetben azonban a pontos modelltől függ.

Melyik a jobb: a kerámia vagy a rozsdamentes acél modell?

A kerámia gyorsabban felmelegszik, jobban siklik, könnyen tisztítható és kiváló tapadásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Az anyag rövid élettartamú és karcolódásra hajlamos. Idővel a vasalás egyre rosszabb lesz. A rozsdamentes acél nem olyan kényelmes, de még mindig öröm vele vasalni. Lényegesen tartósabb, mint a kerámia, de annyira fel tud melegedni, hogy ez egyes anyagok esetében problémát jelenthet.

Miért ne használjak desztillált vizet a gőzölős vasalóban?

Sokáig a desztillált vizet tartották a megfelelő választásnak a szóban forgó készülékekhez. A csapvízzel ellentétben nem tartalmaz sókat, magnéziumot vagy kalciumot. Valójában azonban ennek az ellenkezője igaz: a desztillált víz a hiányzó ásványi anyagokat akarja ""pótolni"", és ezért megtámadja a fémeket. Ezért károsabb, mint a csapvíz.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.