cikkszám: 10000212

3-utas hangfal Auna PW 1522, 38 cm, 800 WKiváló hangfal teljesértékű hangtulajdonságokkal, precíz basszusokkal és különböző hangbemenetekkel. A konstrukció szállításhoz és pódiumi használatra van tervezve.
Állványra alkalmas.


Profi 3-utas PA hangfal az Auná-tól.

A kifinomult és tiszta hangzássa alkalmassá teszi a PW-1522 hangfalakat bármely jellegű rendezvényre - esküvőktől rock koncertekig.A box rendkívüli ereje főként a mélyebb basszus fekvésben nyilvánul meg, amely torzitás nélkül és teljes mértékben magával ragadja a közönséget.

A hosszúéletű és megbízható komponensek kiváltképpen a rendszeres használatnál váltak be.

A szolíd konstrukciójának köszönhetően (védő rétegek, nemez burkolat, védő rács) az Auna PW-1522 károsodás nélkül helytáll színpadi használatnál valamint szállításnál.

Valódi hosszútáv futó jó áron

Termék leírása

Fö jellemzök

 • 3-utas hangfal 38 cm-es (15˝) subwooferrel, piezo-magassugárzóval és egy közép-tölcsérrel
 • Teljesítmény: 300 W RMS – 800 W max.
 • Védő listáknak, nemez burkolatnak és védőrácsnak köszönhetően hosszúéletű
 • Stabil faburkolatnak és süllyesztett oldalsó markolatnak köszönhetően szállításhoz alkalmas
 • Állványra alkalmas

Kükdemény tartalma

 • 1 x hangfal
 • Használati utasítás

Termék méretei

 • 47,5 x 65,5 x 35,5 cm
 • Súly: cca. 16,7 kg

Müszaki paraméterek

 • Portok: 1 x hangfal bemenet, 1 x hangfal kimenet, 2 x 6,3 mm jack bemenet, 1 x aranyozott stereo csavaros bemenet
 • Érzékenység: 97 dB
 • Frekvencia átvitel: 30 Hz až 18 kHz
 • Optimális Subbass
 • Impedancia: 8 Ohm

Használati útmutató

Vásárlóink véleménye

7 Termékek értékelése

tól stvorecz értékelte 2016. 10. 02.

sziasztok én most rendeltem egy párat és nem szól olyan rosszul.behlingerEP4000 erősítővel meg egy behlinger egualézer megültem és nem szol olyan rosszul ahogy asz mondják. én megvagyok vele elégedve nagyon jó otthonra meg bulizásra megfelelő.én csak ajánlani tudom mindenkinek

[...] További információk


tól György értékelte 2016. 05. 05.

A hangfal időben érkezett, ez pozitív a cégre nézve.A benne lévő 15" nonem hangszóró, viszont rendkívül rossz hatásfokú, igy nem tudom,hogyan jött össze a 97 dB érzékenység? Az, hogy 3 utas szintén csak reklám fogás mivel két piezzó van benne.Minden esetre maga a láda kivitele elég stabil, igy a 15"-s hangszórót kicseréltem egy jobb hatásfokú (Eminence) tipusra .

[...] További információk


tól szabó értékelte 2016. 02. 16.

Én vettem 2 darabot és nagyon meg vagyok vele elégedve. Szétszedtem és megnéztem a hangfalat belülről is annyi vele a baj hogy nincs benne hangváltó és hogy 2 magas hangszóró van benne így kicsit sok benne a magas de így is szépen tisztán szól otthoni használatra tökéletes

[...] További információk


Vélemények megtekintése

tól Lajos értékelte 2015. 07. 17.

Először 1 db-ot rendeltem, kipróbálás céljából.  Tesztelést követően, megállapítottam, hogy  nagyon jól hozta a leírtakat! Most megrendeltem a párját is hozzá. Úgy árban, mint minőségben csak jót tudok mondani róla. Így aki hangfalalt akar vásárolni és olcsón akarnak jó minőségű hangfalhoz jutni azoknak bátran ajánlom őket!

[...] További információk


tól Gyula értékelte 2014. 10. 17.

Egy kis "élménybeszámoló",ha valakit érdekel egyáltalán... :) Merész voltam és  rendeltem egy hangfalat ez pedig a "Auna PW 1522, 38 cm, 800 W"  http://www.electronic-star.hu/3-utas-hangfal-Auna-PW-1522-38-cm-800-W_i1336.htm hangfal pár volt. A pár volt 48000Ft szállítással együtt kb. Első benyomások: qrva könnyű,de minőségi megjelenést kelt (nekem). Csatikból el van látva bőven,így egyből hadra is fogtam,egy viszonylag nagy zárt térben 25*6 méter kb 3 méter belmagasság. Egy Reloop dominance 1400-es véggel kezdtem el vallatni persze csak ésszel.  Ami egyből lejött:a magas sikít (piezzó) de ez nem lepett meg,így a keverőn azt le is tekertem jelentősen,az viszont meglepett amikor diszkréten elkezdtem a bejáratást a mély tekintetében. 3 órányi hajtás után kicsit odavertem neki persze ésszel az már az elején világos volt hogy a méllyel nem lesz gond,de ami ezután jött azon vertem egy hátast:konkrétan életre kelt a viszonylag picike láda! Olyan szépen elkezdett szólni,és olyan dinamikával olyan méllyel,hogy beszarás.Rendesen beszólta a helyet. Kb 150-200watt volt rázavarva de minőségi drága cuccokat megszégyenítő hanggal tette a dolgát (persze a magas lecsavarva,mert az sűvít) Aztán alávertünk még egy pár mélyet,crossoltunk szépen mindent véglegesre,és megszólaltattuk az immár rendszert. Voltunk ott 6-an ebből 3-an aktívan toljuk a dizsi ipart de mindenkinek tetszett amit hallott.Szóval eddig csak azt tudom mondani hogy BEST BUY,árához képest kimagaslóan szépen szól,ha be tudunk előtte állítani mindent,de ugyebár a piezzók miatt ezt el is baszhatjuk és fájdalmassá is válhat a dolog. De ezt leszámítva én nagyon meg vagyok vele elégedve főleg ami a mély részét illeti,mert kisebb helyekre még mélyláda sem szükséges hozzá. Szóval nagyon bejön! Egy dologra leszek nagyon de nagyon kíváncsi az pedig a tartósság,mert a piezzók azok olyanok amilyenek (lehet driver lesz majd belőle,vagy kisebb kapacitású kondi) de hogy a mély mennyit fog bírni élettartamra,a tekercs vagy a lidze huzal tekintetében mert ezeknek az olcsó kínai hangszóróknak ez szokott a gyengéje lenni. Szóval ezt a típust eddig csak ajánlani tudom akiknek kis pénz áll a rendelkezésükre. 

[...] További információk


tól Lajos értékelte 2014. 02. 06.

2 db van belőle, Az egyiket októberben vásároltam, kipróbálás után nagyon megvoltam vele elégedve. Majd novemberben megvettem a párját. Kettő együtt nagyon jól, tisztán szól. Így aki hangfalalt akar vásárolni és olcsón akarnak jó minőségű hangfalhoz jutni azoknak bátran ajánlom őket!

[...] További információk


tól zsiga csaba értékelte 2013. 06. 06.

igaz nekem egy darab van belőle de nagyon szèpen tisztàn adja a hangokat

[...] További információk


Small Image

3-utas hangfal Auna PW 1522, 38 cm, 800 W

Top tulajdonságok
 • 3-utas hangfal 38 cm-es (15 ˝) subwooferrel, piezo-magassugárzóval és egy közép-tölcsérrel
 • 300 W RMS – 800 W max. teljesítmény
 • Állványra alkalmas
26990,00 Ft áfa-val
A kosárban található, még fel nem dolgozott rendelését bármikor módosíthatja

Azok a vevők, akik ezt a terméket megvásárolták, a következő terméket is megvásárolták: