Házi kenyérsütők

Szereti a frissen sült kenyér ízét és illatát? Házi kenyérsütőinknek köszönhetően mindig lehet otthon friss kenyere, ízlése és preferenciái alapján. A házi kenyérsütők stílusos dizájnjáról a Klarstein márka gondoskodik. A Klarstein házi kenyérsütők nagyszerű segédeszközök, amelyeknek köszönhetően mindennap élvezheti az illatos házi kenyér ízét.

Elő kell készíteni a tésztát a kenyérhez, kalácshoz, pizzához vagy száraztésztához? Minderre képes az új házi kenyérsütő. Elég beletenni a hozzávalókat és kiválasztani a kívánt programot. Friss kenyér, akárcsak a péktől! Anélkül is megízlelheti, hogy korán kelne. Az időzítőnek köszönhetően pontosan beállíthatja, hogy mikor legyen kész vagy meleg a kenyér. 

A házi kenyérsütő kiváló azok számára, akik élelmiszer intoleranciában szenvednek. Vegye teljesen az ellenőrzése alá, hogy miből is áll az étele. Egy speciális program is a rendelkezésére áll a gluténmentes tésztára. Lényegtelen, hogy a  teljes kiőrlésű, a fehér vagy az édes kenyeret szereti-e. Az elegáns házi kenyérsütő nem hiányozhat a kenyér kedvelőinek konyhájából. 

Szívesen süt otthon különféle finomságokat? Munkáját megkönnyíti egy új konyhai robotgép a kínálatunkból. A frissen sült kenyér speciális tárolásához használja kenyértartónkat vagy a praktikus süteményes dobozunkat. Válasszon egy új háztartási kenyérsütőt online, még ma! Praktikus mérete és kiváló teljesítménye kellemesen meglepi az új tulajdonosát.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.