Kéményes és fali páraelszívók

Válasszon
Sorrend
  • Oldal 1 / 5
245 Találatok "Kéményes és fali páraelszívók"
Szűrés és rendezés
  • Oldal 1 / 5
Kéményes és fali páraelszívók

Vásároljon páraelszívót szabad térrel a fej számára online, és készítse el ételeit kényelmesen a tűzhelyen

A főzés, rántott ételek készítése és a sütés sok párát termel a konyhában. A levegőben zsírmolekulák és egyéb lerakódások találhatók. Ezenkívül kellemetlen szagok is keletkeznek. A megnövekedett páratartalom miatt nő a penész kialakulásának kockázata. Ezért ésszerű megoldás a páraelszívó. Sok modell azonban korlátozhatja a tűzhely melletti szabad mozgást. A szabad fejtért kínáló páraelszívóval ez nem jelent problémát. Online áruházunkban olyan páraelszívókat talál, amelyek alatt szabadon mozoghat Mire figyeljen ilyen páraelszívó vásárlásakor, itt megtudhatja.

Páraelszívó szabad térrel a fej számára - egy kicsit eltérő formájú páraelszívó

A páraelszívó ferde kialakítása nem akadályozza majd miközben az elszívja a keletkező párát. Míg a zsírszűrő a hagyományos páraelszívó kivezető nyílásában derékszöget zár be, addig a ferde kialakítású páraelszívóban a zsírszűrő dőlésszöge körülbelül a derékszög egyharmada. A mindössze 30 fokos dőlésszögnek köszönhetően bőven marad hely a fejnek - ez főleg akkor hasznos, ha valami magas. A páraelszívóval való ütközés ezzel a modellel kizárható.

A páraelszívó elérhető változatai

90 cm széles páraelszívó. Ha a kompakt formátumot részesíti előnyben, választhat 60 cm széles páraelszívót. Ezenkívül a felhasznált anyagok között is vannak különbségek. A rozsdamentes acél mellett üvegből készült páraelszívók is léteznek. A páraelszívó klasszikus színekben, például fehér, fekete és ezüst színben kapható, hogy illeszkedjen konyhájához. Egyes változatok színes LED-fényű hangulatvilágítással is fel vannak szerelve, ami megfelelő hangulatot kölcsönöz a konyhának. Különleges formákat kaphat az ívelt és az aszimmetrikus változatokkal. Az érintőképernyővel felszerelt páraelszívókkal kényelmesen, egy ujjmozdulattal elvégezheti a beállításokat. Az ár-érték arány nyomon követése érdekében fontos az energiahatékonyság is. Webáruházunkban A++ energiahatékonyságú terméket is talál.

Páraelszívó szabad térrel a fej számára - hogyan találjuk meg a megfelelő modellt?

Ha kicsi a konyhája, ahol minden centiméter értékes lehet, akkor 60 cm széles felső páraelszívót ajánlunk. A 90 cm széles páraelszívó ideális nyitott konyhákhoz. Egy üveg páraelszívó nagyon elegánsan mutat a luxus konyhában. Ha a gazdaságosságra összpontosít, választhat alumíniumból készült, fejtérrel is rendelkező páraelszívót. Vásárlás előtt tartsa szem előtt, hogy a fekete nagyon luxus hatást kölcsönöz a konyhának, viszont a por is hamarabb észrevehető rajta. Örvendeztesse meg magát egy dizájnosan ívelt vagy aszimmetrikus modellel.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hogyan kombinálható a páraelszívó a konyhaszekrénnyel?

A páraelszívó számára megfelelő hely szükséges a konyhaszekrényben. A kivezető nyílást a konyha építése során alakítják ki.

Megoldható a döntött páraelszívó utólagos beszerelése?

A meglévő páraelszívók könnyen lecserélhetők döntött páraelszívókra. Ha a hely korlátozott, fontos, hogy a méretek egyezzenek.

Milyen magasságban kell elhelyezni a döntött páraelszívókat?

A konyha vonzó megjelenésének megőrzése és az ergonomikus munkavégzés érdekében a főzőfelület és a páraelszívó középpontja között 75 cm távolság ajánlott.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.