Árnyékolók

Válasszon
Sorrend
1 Találatok "Árnyékolók"
Szűrés és rendezés

Árnyékolók

Árnyékoló vásárlásán gondolkozol? A napellenző kitűnő megoldás a teraszra, balkonra vagy a lugasban. Főleg akkor, ha van télikerted, ami megfelelő árnyékolás nélkül üvegházzá változik. Az árnyékoló anyaga taszítja a napsugarakat, ennek köszönhetően nem melegszik át az üveg és nem jut be a meleg sem. Válaszd a kényelmed szempontjából a legmegfelelőbbet online még ma!

Színes kínálatunkból úgy választhatod ki a színt és a mintát, hogy a házadhoz és a kertedhez hozzáillő legyen. Ezenkívül az anyag felületi kezelése vízhatlan és nem tapad meg rajta a piszok sem, tehát tulajdonképpen nem igényel semmilyen gondoskodást sem.

Védelmet jelentenek a kíváncsi tekintetek elől az oldal napellenzők, amelyeket kihasználhatsz a kertedben a balkonon vagy a teraszon is. A stílusos friss zöld levelekből készült kerítés véd a kíváncsi tekintetektől és megszépíti a pihenőhelyet is. Az ilyen, levélből készült kerítés természetesen nemcsak a kinti, hanem a benti tér dekorálására is alkalmas.

A kertedet még más módon is színesebbé teheted. Fedezz fel további kerti dekorációkat a kínalatunkban, amelyben megtalálod a stílusos virágtartókat és a szökőkutakat is. A relaxálást mégjobban elősegíti a megfelelő kerti világítás. Szerezz ihletet színes árukínálatunkból és teremtsd meg a nyugalom oázisát, ahol feltöltődhetsz.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.