Kerti asztalok

Válasszon
Sorrend
23 Találatok "Kerti asztalok"
Szűrés és rendezés
Kerti asztalok

Kerti asztal vásárlása

A kerti székek nélkülözhetetlenek, de igazán tökéletessé és othonossá csak a kertben, a teraszon vagy az erkélyen elhelyezett asztallal együtt válnak. A választék lenyűgöző. Legyen szó kisebb vagy nagyobb modellekről, kerek vagy négyzet alakú kerti asztalokról, mindenki számára van megoldásunk. Összecsukható kerti asztalt szeretne? Megvásárolhatja az Önnek legmegfelelőbb kerti asztalt. Ez a különböző anyagokra és színekre is vonatkozik.

Kerti asztal - a kültéri bútorok nélkülözhetetlen darabja

Egy modern asztal nem hiányozhat a kertből, teraszról vagy erkélyről. Legtöbbször ez a központi elem. Otthonosabb lesz tőle a kert. A napot egy kényelmes reggelivel kezdheti a szabadban, vagy befejezheti azt egy vacsorával a családja társaságában. A kerti asztal egész nap hasznos. A különböző modellek állnak rendelkezésre. Vásárláskor figyeljen az esztétikumra, a megfelelő méretre, a praktikus használatra és a kiváló minőségre.

Kerti asztal - különböző típusok/fajták

Ha a kertet, az erkélyt vagy a teraszt díszítené - a webáruházban a legjobb asztalokat találja. A különböző modellek, például a szétnyitható vagy összecsukható asztalok közül kiválaszthatja az igényeinek és ízlésének megfelelőt. Inspirálódjon az online trendek alapján:

Kerti kihúzható asztal

Ha több vendéget fogadna, vagy szabadtéri partykat rendezne, egy kihúzható asztal jó választás lehet. Praktikus, mert egyrészt helyet takarít meg, másrészt sok vendég elfér körülötte. Ahogy a neve is mutatja, néhány egyszerű lépésben megnövelheti az asztal méretét. Az ilyen asztalnak legalább 140 cm hosszúnak és 80 cm szélesnek kell lennie hat személy számára.

Összecsukható kerti asztal vagy asztalka

Ha a kertben vagy a teraszon, illetve az erkélyen szűkös a hely, a kisebb négyzet alakú modellek mellett nagyon hasznos lehet egy összecsukható asztal, például a polirattanból készült Burgos kerek összecsukható asztal. Ha kisebb társaság gyűlt össze, akkor kompakt maradhat, így helytakarékos lesz. Az összecsukható asztal könnyen tárolható és szállítható, például a kempingbe vagy a tóhoz is magával viheti. Ha állandó tárolóhelyet keres, de kevés a hely, akkor egy kis asztalka, például a Patras Lux bisztró asztal háromlábú, modern márványból készült kivitele is megfelelő.

Nappali bútorok

Egyre többen választják a nappali bútorokat is: a különböző anyagokból készült alacsony kerti asztalokat itt kényelmes ülőbútorokkal, például fotelekkel és székekkel kombinálják. A Theia asztal nagyon modern a polirattan borításának és az üveglapnak köszönhetően.

Különböző anyagokból készült asztalok

A polirattan a kényelem érzetét kelti. A könnyen ápolható asztalok ellenállnak a hidegnek és a nedvességnek. Az UV-sugarak elleni védelem érdekében hosszútávon árnyékos vagy fedett helyen szükséges tárolni őket. A fa asztalok természetességet és melegséget sugároznak. Az alumíniumból és üvegből készült asztalok, mint például a Tenerife asztal, szintén figyelemfelkeltőek. A könnyű, korrózió- és időjárásálló alumínium akkor is ideális, ha gyakran kívánja azt áthelyezni. A fém bútorok megjelenése kimondottan elegáns. Könnyen karbantartható, időjárásálló, és akár télen is kint maradhat, ha megfelelő lakkozás biztosítja a kerti asztal időjárásállóságát. A ragyogó kinézet megőrzése érdekében, az őszi és téli időszakban tárolja száraz helyen.

Kerti asztal - Fontos tulajdonságok

A kerti asztal vásárlás, attól is függ, hogy mennyi hely áll rendelkezésére, mire szeretné használni, és milyen a kertje, terasza vagy erkélye. Online áruházunk választéka robusztus, nagyon stabil, időjárásálló és időtlen. Az asztal ponyvával is védhető az időjárás viszontagságaitól. Nyár van? Nálunk elérhetőek a luxus kerti asztalok beépített italhűtővel. Másrészt hideg időben nagyszerű modell az infravörös fűtőcsővel ellátott fűthető asztal.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mi az ideális méret?

Négy-hat személy számára az asztalnak 150 cm hosszúnak és 70 cm szélesnek kell lennie. Ebben az esetben helyezzen két széket a hosszú oldalra, egyet pedig a rövid oldalra. Két személy számára elegendő egy 50-60 cm átmérőjű kerek asztal. Egy kis formátumú, négyzet alakú asztal is ideális lehet. Az ideális magasság 70 cm.

Melyik a legmegfelelőbb forma?

Kerek, téglalap vagy négyzet alakú asztal legyen? Egy kerek vagy ovális kerti asztalnál könnyebb a kommunikáció. Senki sem ül az asztalfőn, és mindenki egyenlőnek érzi magát. A négyzet alakú asztalok előnye, hogy a hosszabb változat mellett több ember is elfér.

Milyen praktikus funkciók vannak?

Ha könnyen tárolható asztalt keres, az összecsukható asztal a jó választás. Ha gyakran fogad vendégeket, akkor érdemes összecsukható asztalt választania. A kis asztalkák praktikus kiegészítők lehetnek például egy napozóágy mellett, vagy bizonyos esetekben erkélyen is használhatók.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.