Trambulinok

Válasszon
Sorrend
44 Találatok "Trambulinok"
Szűrés és rendezés
Trambulinok

Egy trambulin szerepel a kívánságaid között? A fitnesz trambulinok egyre nagyobb kedveltségnek örvendenek, mert a trambulinon való ugrálás bizonyíthatóan jó hatással van a fizikai és a mentális jólétre. Ha elég nagy a kerted, választhatsz nagyobb terjedelmű trambulint is. A kisebb méretű modellek kényelmesen beférnek a lakásba is. Válassz az exkluzív Klarfit márka kínálatából és a jó szórakozás a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt biztosítva lesz!

Mielőtt trambulint vásárolnál, érdemes előre lemérni a hely nagyságát, ahol el szeretnéd helyezni. Leggyakrabban kerek vagy téglalap alakú trambulinokkal találkozhatunk. Számolni kell azzal is, hogy biztonsági okokból a trambulin körül legalább 1 méter szabad helynek kell lenni. A legbiztonságosabbak a védőhálóval ellátott trambulinok főleg abban az esetben, ha kerti trambulinról van szó.

A trambulinok abban is különböznek egymástól, hogy milyen a teherbíróképességük. Fontos tudni, hogy a trambulint gyerekek vagy felnőttek fogják használni. A gyerekeknek nagyon hasznos abból a szempontból, hogy erősíti a hátgerincüket és segít levetkőzni a helytelen ülési szokásokat is. A felnőtteknek javítja az állóképességét, elősegíti a zsírégetést és segít abban, hogy az egész test ruganyosabbá váljon. Ugrálj a megálmodott alakodért még ma!

A mindennapi edzéshez ideális megoldást jelentenek a különböző trénerek. A taposópadon való futás vagy járás biztosítja a rendszeres mozgást és egész évben karbantart. A kéz és a láb erősítésére tökéletesen megfelelnek az eliptikus taposógépek. Az evező trénerek minimális helyszükséglettel segítenek az állóképeség és a kitartás fokozásában. A teljes kínálatot a mozgás szerelmeseinek a fitnesz és a sport szekciónkon találod.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.