Minisütők

Vásároljon mikrohullámú sütőket olcsón online

A mikrohullámú sütő nagyon gyakori készülék a konyhában, gyakran használják ételek és italok melegítésére és felolvasztására. A sugárzás felmelegíti a vízmolekulákat, így az étel néhány perc alatt fogyaszthatóvá válik. A készülék sikeres használatához a mikrohullámú sütő használatakor és telepítésekor több szempontot is figyelembe kell venni.

A mikrohullámú sütők különböző típusai

Fogyasztóként a mikrohullámú sütők három fő típusát különböztetjük meg: A hagyományos mikrohullámú sütő egy egyszerű készülék, amelyet csak melegítésre és kiolvasztásra használhat. Ez a mikrohullámú sütő kicsi, olcsó és kevés helyet foglal el a lakásban.

A sütővel ellátott mikrohullámú sütő nagymértékben kibővíti a felhasználási lehetőségeket, hiszen ezzel a készülékkel olyan ízletes ételeket készíthet, amelyek a hagyományos mikrohullámú sütőkkel nem lehetségesek. A beépített mikrohullámú sütő helytakarékosan helyezhető el a konyhában, és tökéletesen illeszkedik a konyha kialakításához. A mikrohullámú sütőket gyakran teljes telepítőkészlettel kínálják. Így időt takaríthat meg, mert nem kell először az összes egyes alkatrészt megkeresnie.

Mi a legjobb módja a mikrohullámú sütő használatának?

A készülék bekapcsolása előtt olvassa el a kezelési útmutatót. A készülék belsejében van egy üveglap, amely működés közben forog. Helyezze az ételt egy mikrohullámú sütőben használható edénybe. Semmilyen körülmények között ne tegyen fémtárgyakat a tálba, mert ez tüzet okozhat. Az alumínium csomagolás használható, ha követi az utasításokat. Melegítés közben folyamatosan keverje az ételt. Ez egyenletesen osztja el a hőt. Ha levesről vagy más, magas víztartalmú ételről van szó, érdemes lefedni. Ez megkönnyíti a mikrohullámú sütő utólagos tisztítását.

Ha csak egy edényt szeretne kiolvasztani, válassza ki a megfelelő beállítást. A magas víztartalmú ételek esetében elegendő a kis teljesítmény. Melegítés után hagyja állni az edényt egy ideig. Legyen óvatos, amikor eltávolítja, mivel nagy hő és gőz keletkezik.

Melyik mikrohullámú sütő a megfelelő számomra?

Ha azt szeretné, hogy mikrohullámú sütője kicsi és helytakarékos legyen, akkor a megfelelő készülékek széles választékát találja, amelyek különösen alkalmasak az ételek felolvasztására és felmelegítésére. A beépített mikrohullámú sütő a legjobb választás, ha van megfelelő konyhája, amelybe a készüléket be tudja építeni. A sütővel ellátott mikrohullámú sütő kis lakásokban a tűzhelyet is helyettesíti, ha csak kisebb ételeket szeretne készíteni.

Gyakran ismételt kérdések a mikrohullámú sütővel kapcsolatban

Milyen magas legyen a mikrohullámú teljesítmény?

A 700-800 wattos teljesítmény általában elegendő; 1000 wattnál nagyobb teljesítményre ritkán van szükség. Győződjön meg arról, hogy a teljesítmény kis lépésekben állítható, és hogy a leolvasztás funkció elérhető.

Milyen anyagok alkalmasak a mikrohullámú sütőbe?

Kerámia, üveg, műanyag vagy porcelán tálak a legjobbak. A sugárzás gond nélkül áthatol ezeken az anyagokon. Semmilyen körülmények között ne használjon fémet.

Hogyan kell tisztítani a mikrohullámú sütőt?

A legjobb, ha egy tál vizet és ecetet tesz a készülékbe, és néhány percig hagyja működni. Lehűlés után nedves ruhával tisztítsa meg a készüléket.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.