Kosár
A bevásárló kosár tartalma üres
Kert
Válasszon
  • Oldal 1 / 10
  • Oldal 1 / 10

Kert

Alakítsd ki álmaid kertjét otthonodban

Jó időben nincs is annál jobb, mint a friss levegőn tölteni a szabadidőt, legyen szó kertről, teraszról vagy akár balkonról. Inspirálódj bő termékkínálatunkból a kert kategóriában és alakítsd ki a béke oázisát, a nyugalom szigetét az otthonodban. Az Electronic-starnál grillek, kerti bútorok és dekorációk, valamint sok egyéb érdekes újdonság gazdag választéka vár.

Praktikus kerti szerszámok
A szép és gondozott kert karbantartása sok munkával és fáradtsággal jár, viszont az eredmény magáért beszél. Praktikus kerti szerszámaink és tartozékaink segítségével garantáltan energiát és időt spórolsz, melyet a szabadidődbe fektethetsz. Míg robotfűnyíróink tökéletes formát kölcsönönek a gyepnek, a frissességről kerti locsolócsöveink gondoskodnak. Ezek az intelligens és hatékony kisgépek automata funkcióval bírnak, biztosítva a maximális kényelmet. Szolgálatodra állnak továbbá talicskáink és kerti kocsijaink különböző nagyságban és színben, melyek garantáltan megkönnyítik a kerti munkákat.

Ötletes megoldások a tökéletes végeredményért
Megpihenni a zöldellő kertben egy fárasztó nap után igazi kikapcsolódás. Ehhez járul hozzá a jó minőségű kerti bútor. Kínálatunkban kényelmes hintafotelek és kerti székek közül válogathatsz. A függőágyak, hintaszékek és nyugágyak délutáni szunyókálásra csábítanak a kerti tó mellett. A frissítőkröl a dekoratív Blumfeldt Beerboy kerti asztal gondoskodik beépített italhűtővel.
A kert fontos eleme a kültéri világítás, mely dekoratív és praktikus is egyben, valamint barátságos hangulatvilágítást biztosít az alkonyat beköszöntével. Kültéri szolár lámpáink ezen kívül környezettudatosak és energiatakarékosan világítják meg a teret.
A tökéletes idillhez elengedhetetlen az otthoni hangulat kialakítása. Ebben segítenek termékeink a