3 év jótállás 14 napos elállási jog

Grillek, Füstölők

Grillek, Füstölők

Új grillllezőt vagy füstölőt szeretnél a kertedbe vagy a konyhádba? Az Electronic-star kimagaslóan jó minőségű rozsdamentes acélból készült grillek széles választékával vár Téged. Most könnyen hozzájuthatsz egyedülálló grillezőhöz, amelyen elkészítheted a grillezett zöldséget, finom husit, csirkét vagy az ízletes paninit. Elég, ha a saját elképzeléseid szerint választol a grill és füstölő kínálatunkból.

A kerti grilleknek nemcsak hogy kiváló a teljesítményük, hanem az elegáns külsőnek köszönhetően igazán stílusos helyet varázsolnak a kertedből. Kínálatunkban megtalálható a raclette grillező ugyanúgy, mint az akasztófás forgógrill, az elektromos grill vagy a faszenes grill. Némelyik grillünk valóban multifunkcionális segítő, mivel rendelkezik füstölő funkcióval is.

A Klarstein és a OneConcept márkák praktikus konyhai grilleket kínálnak, amelyek segítségével az otthonod kényelméből varázsolhatsz ízletes grillezett ételeket az asztalodra. Kedveled a sült bagettet és a paninit? Kínálatunkban megtalálható a többfunkciós kontakt panini grill is. Füstmentes OneConcept grillezőink lehetővé teszik a balkonon való grillezést is.

Szívesen készítel sült, grillezett ételeket? Kínálatunkból még az elektromos minisütők is érdekesek lehetnek az számodra. Az ételek készítése a minisütőben egyszerű és praktikus. A fritőzben való sütéssel egészségesebb ételeket készíthetsz, például ropogós hasábburgonyát vagy finom sült husit egyetlen csepp olaj nélkül.

fel