Kosár
A bevásárló kosár tartalma üres
Háztartás
Válasszon
  • Oldal 1 / 34
  • Oldal 1 / 34

Háztartás

Válasszon dizájn konyhai kisgépeink, kellékeink és háztartási gépeink kínálatából. Klarstein, OneConcept, Blumfeldt és még sok más exkluzív márkájú termékeinek széles választékát kínáljuk Önnek. A kínálatunkban szereplő háztartási gépek, elektronikai eszközök és bútorok tervezése stílusos, innovatív és jó minőségű.

Mixert, gyümölcsfacsarót, konyhai robotgépet vagy más háztartási gépet keres? Velünk egy-kettő berendezheti modern konyháját. Stílusos segédeszközeinkkel hatékonyabbá teheti az ételek elkészítési folyamatát. A konyhai kisgépek szekcióban minőségi elektromos főzőedényeket, gyümölcsszárítókat és kávéfőzőket is talál.

Az ételek tárolása kényelmes lesz a konyhai nagygépek, például hűtőszekrények és fagyasztók kínálatának köszönhetően. Gondolunk a környezetünkre és az Önök pénztárcájára is, háztartási gépeink ezért energiatakarékosak. Exkluzív mosogatógépeket kínálunk Önnek, amelyekkel nemcsak áramot, de időt is megtakarít.

Gondolunk otthonára is, annak egyedülálló hangulatára és kényelmére. Porszívóink vagy gőztisztítóink lakását szép és tiszta otthonná teszik. A téli hónapok idején értékelni fogja a hősugárzókat és az elektromos kandallókat. A nyári hónapokban viszont a klimatizációk, léghűtők vagy ventilátorok teszik kellemesebbé az életét.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.