Kosár
A bevásárló kosár tartalma üres
HiFi és TV
Válasszon
  • Oldal 1 / 19
  • Oldal 1 / 19

HiFi és TV

Ha zenerajongó, akkor jó helyen jár! Az electronic-star kínálatában mindenféle audio és HiFi berendezést megtalál. Még kompakt rádiókat és rádiós ébresztőórákat, masszív HiFi hangfalakat, valamint teljes házimozi rendszert is talál, amely esetében nemcsak hallgathatja, de élvezheti is a megfelelő hangot.

A csúcstechnológiát úgy kombináljuk az egyedülálló dizájnnal, hogy megfelelő kiegészítője legyen a háztartásának. HiFi rendszereink fokozzák a zenei élményt, és egy magasabb szintre emelik azt.ň

Élvezze a kasszasikerek csúcsminőségű képét a tökéletes hanggal kombinálva a HD projektornak köszönhetően, amelyhez elválaszthatatlanul tartozik egy vetítővászon is. Kezdődhetnek a nagy filmezős estek a barátokkal! 

Fárasztják Önt a kábelek? A vezeték nélküli hangfal vagy Bluetooth hangfal egy pillanat alatt csatlakozik a zenei eszközéhez. Fedezze fel minőségi HiFi rendszereink sokszínű és exkluzív Auna, Malone és OneConcept márkájú kínálatát, amelyek kiváló hangjukkal és egyedülálló dizájnjukkal szereznek majd Önnek örömet.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.