Bluetooth HiFi rendszerek

Válasszon
Sorrend
29 Találatok "Bluetooth HiFi rendszerek"
Szűrés és rendezés
Bluetooth HiFi rendszerek

Bluetooth HiFi rendszerek

A Bluetooth a rövid digitális rádiókapcsolatok szabványa. Néhány méteres hatótávolság azonban elegendő ahhoz, hogy a Bluetooth-rendszer korlátlan mennyiségű médiát kínáljon a hallgatáshoz. Csak okostelefonra van szüksége.

Zene és további információk a világhálóról

A Bluetooth zenei rendszer titka az internetben rejlik. A fizikai hanghordozók, például LP-lemezek, CD-k vagy zenei kazetták helyett a Bluetooth-hifirendszer a hálózatról kapja a hanghordozót. Elég olcsón feliratkozni a Spotifyra, YouTube-ra vagy Audible-ra, és máris gyakorlatilag korlátlanul hozzáférhet mindenféle hanghordozóhoz. A zene széles választéka mellett ide tartoznak a hangoskönyvek, hangjátékok vagy érdekes előadások is. Az egyes csatornák több mindent kínálnak, mint amennyit egy életen át meg lehetne hallgatni.

Nagy választék - vásároljon Bluetooth HiFi rendszert

A Bluetooth HiFi rendszerek mindenféle formában léteznek. Választhat:

  • Bluetooth rádiók

  • Retro sztereó Bluetooth kapcsolattal

  • Sztereó rendszerek a konyhába, fürdőszobába vagy erkélyre

  • Boomboxok utazáshoz

  • ...és még sok más.

A mini rendszerek ideálisak hálószobába vagy gyerekszobába. Kis méretük ellenére jelentős zenei teljesítménnyel rendelkeznek. Amely nemcsak elég hangos, de a hangminőséget sem hanyagolja el. Így egyaránt élvezheti az izgalmas rockkoncerteket és a pihentető estéket klasszikus zenével.

A retro rendszerek egyszerűen időtlenül szépek. Ezek rendelkezésre állnak az egyszerű Bauhaus-kialakítástól egészen a teljes értékű Wurlitzer zenegépig. Itt élvezheti a klasszikus dizájnt a modern technológiával.

A konyhában, fürdőszobában vagy erkélyen elhelyezett sztereó rendszerek különösen védettek a nedvesség behatolásával szemben. Ennek köszönhetően izgalmas hangjátékokat élvezhet, miközben pihentető fürdőt vesz vagy főz a családnak.

A boomboxok praktikus társak útközben. USB-csatlakozón keresztül töltődnek fel, majd több órán át szolgáltatnak zenét. Különböző méretekben kaphatók. A kis boombox ideális strandra vagy piknikre. Egy nagy boombox-szal bármelyik parkoló spontán bulizónává alakulhat.

Milyen Bluetooth zenei rendszerre van szükségem?

A Bluetooth-technológiával ellátott HiFi rendszer minimális technológiát kínál a maximális lehetőségekkel. A telepítés nagyon egyszerű. Csak okostelefonra van szüksége. Kezdetnek elég egy mini rendszer Bluetooth-szal a nappaliba is. Ha gyakran van úton, egy közepes méretű boombox jó választás. A nosztalgikusok élvezni fogják a retro hifirendszert. Azok, akik nem akarnak többé lemondani az ilyen típusú média előnyeiről, felszerelhetik erkélyüket, konyhájukat és fürdőszobájukat Bluetooth rendszerrel.

GYIK

A bluetooth-hoz mindig szükség van internetkapcsolatra?

Nem. A kapcsolat a zenei rendszer és a Bluetooth-interfész között digitális rádión keresztül történik. Szüksége van azonban egy okostelefonra, amelyen a médiát tárolja. Alternatívaként minden Bluetooth-technológiával rendelkező sztereórendszer rendelkezik USB-porttal is, amelyhez kulcs vagy okostelefon csatlakoztatható.

Veszélyes a Bluetooth technológia?

A Bluetooth gyenge rádiójel, amelynek hatótávolsága mindössze néhány méter. Ennek köszönhetően teljesen biztonságos.

Csatlakozhat a szomszédom az én Bluetooth-forrásomhoz?

Ma már nem lehet csatlakozni egy idegen Bluetooth-forráshoz. A szabvány legújabb változata jól védett az illetéktelen hozzáférés ellen. Ez megakadályozza a szomszédok és mások hozzáférését a rendszeréhez.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.