Kosár
A bevásárló kosár tartalma üres

Hangfalak

Válasszon
  • Oldal 1 / 8
  • Oldal 1 / 8

Hangfalak

Hangfalak

Egy esemény sem egyforma.Az Elektronic-Starban -PA rendszert talál, amely megfelel az Ön igényeinek. Minden típusú kedvezményben van PA rendszer kínálatban.

A PA rendszerekben és a PA összeállításokban az E-Stártól, nincs egyforma esemény.
Az Elektronik-Stár üzleteiben megtalálja az Ön igényeinek megfelelő PA rendszert.
Minden típusú kedvezményben van PA rendszer kínálatban.Mi a PA-rendszer? A PA a PA rendszerben egy rövidíttés,amely  nyilvános hangzást jelent. PA rendszereket elsősorban a hangosításhoz a hangosbeszélőkhez használják fontosabb eseményeknél. A drágább kikölcsönözhető nyilvános hangzó készülékekből előkészítette Önnek az Elektronic-Star a legjobbat az elérhető ártól és teljesítménytől kezdve.  Az ambiciózus kezdő és haladó szervezők is nálunk megtalálják a megfelelő hangosításhoz a kellő PA rendszereket és a megfelelő készleteket.
Miért PA rendszer az Electronic-Startól? Jobb hang a megfelelő időben a helyes PA rendszerből.
Nem beszélhetünk itt egy egyszerű dologról. Egy kis tudással és technikai szakértelemmel, nagyobb hozzáértő tudás nélkül is szervezhet össze sikeres akciót illetékes PA rendszerrel. Hogy végül minden jól működjön, biztosítottuk önnek, a PA rendszer minden részét. Természetesen  rendelhet komponenseket  külön-külön is, vagy a PA rendszerét egyedileg is összeállíthatja egyes elemekből.

 

 

Mik azok az aktív és passzív boxok?  Az aktív hangfalak beépített erősítővel rendelkeznek.  Könnyebb a kezelésük és egyedileg beállíthatja őket. Ezen felül, csökkentheti az idő részvételt a PA rendszer összeszerelésénél. Azonban szüksége van egy egyedülálló tápegységre, ha bármely hibát észlel, az egész készüléket kikell cserélni.

Passzív hangszóró csak kizárólag hangszóróból áll, ebben az esetben egy kiegészítő erősítőre,vagy csatlakozóra van szüksége. Külön tápegység nem szükséges a passzív hangfalakhoz, mert az energiát az erősítő rendszerből nyerik. A hang jobban szétterjed nagyobb felületre,evvel az Ön PA rendszere kifizetődőbb és egyszerűbb, még ha egységesen is használja a PA erősítő rendszeren keresztül. 

Mire ügyeljünk a PA rendszer megvételekor?  Kínálunk PA rendszert minden méretben, a vásárlás döntésénél csak Öntől függ, és a tervezett rendezvényétől, mire van szüksége. Kisebb rendezvényekre akár 50 vendégnél elég a középp és a kissebb PA rendszer és a PA szett kategória. Ha ez egy kicsit nagyobb akció, javasoljuk, hogy használja a PA rendszerek közepes és közepesnél nagyobb méretű PA rendszert. Ha ez egy kicsit bonyolultabb, akkor nézze meg a folyton változó tervezési menünket,  a PA rendszerek szolgáltatásainkban. Ott megtalálja az olyan PA rendszereket amelyek felhasználhatóak mindenütt.Szintén itt megtalálhat komplett PA szetteket,amivel örömet szerez vendégeinek.  

Exkluzívan az Electronic-Stártól itt megtalálja a hang rendszereket mint a Blue Star Series, Rack Star és a White Star Series.
A legkeresettebb rendszerek közötti szettek a PA, Blue Series verhetetlen ár / teljesítmény arány, vonzó design, a White Star Series koronázza az egészet. Ezért a parti is jól néz ki.

Ha áthelyezni szeretne a PA rendszert,Rack Star Series-re lessz szüksége,és a mi mobil PA rendszereinkre. Azok szintén használhatók, mint kiváló sztereó hangzás tánciskolákban vagy eseményeken vagy klubbokban.  A megszokott minőségben, alacsony áron lehetősége van a PA rendszerrel meg szervezni az eseményeket szerte a világon.  A PA-készleteink és hangrendszereink gondosan vannak elkészítve és mindig törekedünk arra, hogy a pénzéért a legjobbat kaphassa kínálatunkból. Természetesen a PA rendszer megrendelésekor biztosítsuk a kábel szettet a PA  rendszerhez.Így rögtön használhatja a berendezést. Szinte minden készlet a zene elektronikához tartalmazza az erősítők sorát,amelyek biztosítsák a professzionális hangminőséget.  A megfelelő mikrofonok is szerepelnek néhány PA rendszer berendezésében. Jó átgondolni, milyen zenét szeretne lejátszatni a PA rendszerben azelőtt , mielőtt választana PA rendszert.   Így például, ha azt tervezi, hogy olvasás közben a háttérben szól a klasszikus zene, nincs szüksége rendkívül erős  subwooferra.  Ha azonban az elektronikus zenét szeretne halgatni, biztosíttani kell az erőteljes rendszert, mert ennél a zenei stílusnál elég nagy lessz a nyomás és a basszus.  Függetlenül attól milyenek a PA rendszerrel kapcsolatos tervei,a megfelelő berendezést nálunk megtalálja.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.