3 év jótállás 14 napos elállási jog

Ételtárolók

Vásároljon tárolódobozokat online nagyszerű áron

A vizuálisan tetszetős üvegek tökéletes alternatívát jelentenek a nyitott zsákok helyett minden konyhában az olyan ömlesztett élelmiszerek tárolására, mint a tészta és a zabpehely. Különösen az átlátszó üvegedények ideálisak fűszerek, tea, só és sok más, ízletes ételek készítéséhez szükséges összetevő tárolására. Ezenkívül színes tárolódobozok széles választéka is kapható, amelyeken leolvasható a lehetséges tartalom, például a hagyma vagy a burgonya. Minden háztartásban, ahol családok, párok vagy magánszemélyek élnek, van egy megfelelő tárolódoboz.

Ebéd és teás tárolódoboz az otthonos hangulatért

A praktikus üvegek az alapvető élelmiszerek, gyógynövények, fűszerek és kakaó biztonságos tárolásának funkciója mellett egy másik fontos célt is betöltenek. A szépen formázott, fa- és műanyagfedeles üvegedényekben az ételek és a kiválasztott fűszerek konyhájának dekoratív elemévé válnak. A nyitott polcon és a munkalapon egy rusztikus kialakítású kenyértartó és egy egységes kialakítású, különböző méretű tárolódobozokkal ellátott készlet vonzza a tekintetet.

Ha a teás dobozt a vízforraló mellé helyezzük, a konyhapulton lévő hely hangulatos és hívogató teasarokká válik. A különböző modellek választéka olyan széles, hogy egyéni stílust teremthet konyhájában, ha a polcokon és asztalokon különböző kialakítású tárolódobozokat és üvegeket használ. Végül, minden olyan tárolóedény, amely légmentesen lezárható egy könnyen használható fedéllel, meggyőző, mert ezeket úgy tervezték, hogy hosszú időn keresztül megőrizzék a kényes ételeket és az ízeket.

Tárolódoboz készlet a konyhai rend és jólét érdekében

Annak érdekében, hogy ne kelljen minden nap a szupermarketbe menni és megvenni az összes hozzávalót egy-egy ételhez, érdemes legalább egy kis készletet felhalmozni az alapvető élelmiszerekből. A konyhaszekrényben, a konyhapolcokon és a konyhaszekrény munkalapján is általában elegendő hely van néhány tárolódoboz számára, amelyekben tésztát, rizst, fűszernövényeket, fűszereket, kávét, kakaót és más alapvető mindennapi élelmiszereket tárolhatunk.

Mit kell figyelembe venni tárolóedények vásárlásakor?

A konyhában a tárolódobozok használatának előnye, hogy minden fontos élelmiszernek fix helye van. A kenyér a kenyértartóban van, a teafilterek pedig a teás dobozban. A nyitott zsákok és zacskók zsúfolt sora helyett egy pillantással láthatja, hogy mely alapvető élelmiszerek vannak még a kamrában. Az üveg tárolóedények dekoratív megjelenést kölcsönöznek a konyhai polcnak.

Gyakran ismételt kérdések a tárolóedényekről

A konzervált élelmiszerek, mint a rizs és a szárazbab, védettek az ételmolyoktól?

Az ömlesztett élelmiszerek jól védettek az ételmolyoktól, különösen a hermetikusan lezárt üvegekben. E dobozok fedele 100%-os biztonsággal zárja le a tartalmat.

Minden tárolódoboz-készlet hosszú élettartamú?

Az üveg, műanyag és fa modellek általában tartósak, ha a gyártó ajánlásainak megfelelően gondozza őket, és rendszeresen tisztítja őket, mielőtt új készlettel tölti fel őket.

Használható-e a tároló különböző élelmiszerekhez az idő múlásával?

Miután a dobozt alaposan megtisztította a portól és az ételmaradékoktól, például a rizsszemektől, a dobozt többek között kávé tárolására is használhatja.
fel