WC ülőkék

Válasszon
Sorrend
16 Találatok "WC ülőkék"
Szűrés és rendezés
WC ülőkék

WC-ülőke - legyen kényelmes és stílusos

A WC-ülőke létszükséglet: ez azonban nem jelenti azt, hogy az „első legjobbat” kell választanunk. Vannak különbségek, hiszen a klasszikus fehér műanyag WC-ülőke mellett számos más változat is létezik - némelyikük igazán praktikus extrákkal és funkciókkal.

A WC-ülőke típusai és anyagai

A funkciója az anyagválasztástól függetlenül ugyanaz marad: a WC-ülőke megakadályozza, hogy egy valódi WC hideg, kényelmetlen kerámia lapján kelljen ülnie, továbbá megakadályozza a baktériumok terjedését, és nagyobb ülőfelületet biztosít, mint maga a WC. Ezenkívül a nyílásokat úgy tervezték, hogy még a durva tisztítószerek sem tesznek kárt bennük - elvégre a fürdőszobának és a WC-nek mindig tisztának és higiénikusnak kell lennie.

A WC-fedél fő megkülönböztető jegye az anyag, amelyből készült. Az anyag nem csak a megjelenés, hanem a tartósság és a bőrön való tapintás szempontjából is döntő fontosságú. A klasszikus olcsó modellek műanyagból, többnyire polipropilénből készülnek. Karcállóak, olcsók és soha nem rossz megoldás.

Vásárolhat hőre keményedő anyagból készült WC-ülőke huzatokat is. Rendkívül robusztusak és üvegszerűek, de természetesen törésállóak. A hőre keményedő burkolatok karc- és ütésállóak, valamint ellenállnak az agresszív tisztítószereknek. Azok, akik a természetesebb megjelenést kedvelik, azok az MDF- vagy faüléseket is fontolóra vehetik. Természetes megjelenést sugároznak, és a bőrünkkel való érintkezésük szinte melegítő. Különösen a fa esetében azonban haladéktalanul be kell tartani a gyártó ápolási és tisztítási utasításait.

Az akrilból vagy poligyantából készült WC-ülőkék kicsit elbűvölőbbek. Az MDF magot általában akril veszi körül. A fából készült szövetekkel ellentétben az akril azonban nyomtatható - így a gyártó elegáns motívummal díszítheti az ülését. A poligyanta modellek előnye, hogy alakzatok és kisebb tárgyak - például kagylók - illeszthetők bele.

Ezekre a tulajdonságokra kell figyelnie, amikor WC-fedelet vásárol

A színnek és a kialakításnak természetesen illeszkednie kell az Ön ízléséhez és a fürdőszoba megjelenéséhez. Az automatikusan leereszkedő WC-ülőke nagyon praktikus, mert a fedél mindig lassan, automatikusan leereszkedik - így a felhajtásakor nem hangos. Ez sokat ér, legalábbis egy kisgyermekes háztartásban. A WC-fedél méretei szintén nem szabványosak, ezért meg kell győződnie arról, hogy a fedél illeszkedik-e a WC-ülőre, és hogy semmi sem lóg ki belőle, vagy ne legyen túl rövid. A legtöbb fedél azonban körülbelül 35 x 41 és 38 x 48 cm közötti méretű. Egyes speciális modellek beépített mosási funkcióval is rendelkeznek, vízcsatlakozással, fűtési funkcióval vagy például LED-világítással az éjszakai WC-használathoz.

GYIK

Melyik WC-fedelet vegyük meg a vendégfürdőszobába?

A csendes záródású WC-ülőke jó választás a vendégfürdőszobába, mert a vendégek néha nem fordítanak akkora figyelmet a fedélre, mint Ön. Ezenkívül néha egy olcsó modell ajánlott a vendégfürdőszobába.

Mi az a klasszikus WC-ülőke?

Az ilyen ülések klasszikusan fehér színűek, matt vagy fényes megjelenésűek, ami az anyagtól is függ. A modern fedelek készítésekor gyönyörű motívumokat vagy különleges anyagokat, például fát használnak. A tisztítás során azonban óvatos kezelést igényelnek.

Hogyan ártalmatlanítsuk megfelelően a régi WC-ülőkéket?

A régi WC-ülőkéket a maradék hulladékgyűjtőbe dobjuk. A legjobb, ha légmentesen záródó zacskóba zárjuk őket. Ha bérelt lakásban él, akkor is megtarthatja, hogy amikor kiköltözik, akkor a saját fedelét leszerelhesse, és visszahelyezhesse a főbérlő modelljét.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.