Sötétítő rolók

Válasszon
Sorrend
44 Találatok "Sötétítő rolók"
Szűrés és rendezés
Sötétítő rolók

Oldal napellenzők

Akár az erkélyen, akár a kertben vagy a teraszon, egy oldalsó napellenzővel megvédheti magát a szomszédok és a járókelők tekintetétől, valamint a széltől és az UV-sugaraktól, és teljesen kényelmesen érezheti magát. Ezek a napellenzők széles szövetpanellel és behúzható mechanizmussal rendelkeznek. Ezeket oldalsó árnyékolóknak is nevezik. Olvassa el itt, hogy megtudja, mennyire praktikusak, milyen kivitelben kaphatók, és mennyire problémamentes és kényelmes a működtetésük.

Oldal napellenző - előnyök és funkcionalitás

A magánszféra, de a szél és a nap elleni védelem is elengedhetetlen. Ideális megoldás a különböző időjárási körülmények között, és a magánélet védelmét szolgálja. A kültéri teret modern, bővíthető oldalsó napellenző is javítja. A napellenző szövetét egy időjárásálló kazettába rejtik. A kibontakozó szövet rövid idő alatt háromszoros védelmet nyújt. A rugós tengelyen lévő csapágynak köszönhetően a napellenző szövete mindig feszes, és a mechanikus önfelhúzásnak köszönhetően eltűnik. Ehhez nem kell a fogantyút használnia. Amikor a napellenző nincs használatban, könnyedén visszahelyezhető a kazettába, és védve van az időjárás viszontagságaitól.

Behúzható oldal napellenzők - különböző típusok/fajták

A napellenzők a kívánt méretekben állnak rendelkezésre. Az otthonához igazíthatja őket. Az oldal napellenző a kívánt hosszúságúra van kihúzva, és az ellenkező oldalon a tartóba kell akasztani. A meghosszabbítható hossz például három méter. A Bari Doppio dupla oldal napellenzővel ez már hat méter. Előnye, hogy a dupla szövetpályát nem csak egyenesen, hanem szükség esetén a sarok bármely szögben is felszerelheti, így két oldalról is védi az ülőhelyeket. A magasságok is változnak, például 160, 180 vagy 200 centiméter.

Az oldalfali napellenző főbb jellemzőinek áttekintése

  • Robusztus napellenző a nap és a szél elleni védelemként
  • Több magánélet
  • Önfeszítő napellenző a rugós tengelyen lévő csapágynak köszönhetően
  • A kiváló minőségű, teljesen alumínium kazetta védi a szövetet, amikor nincs használatban
  • Beleértve a rögzítőanyagot

A telepítés nagyon egyszerű. Minden szükséges tartozék, mint például a fő tok, a végkonzolok és a rögzítőanyag, a csomag részét képezik. A Bari oszlop segítségével a napellenző rugalmasan elhelyezhető, és nincs szükség falra szerelésre. Ez nagyfokú rugalmasságot biztosít a napellenző felállításakor.

Oldal napellenző vásárlása - melyik legyen az?

Válassza ki a megfelelő hosszúságú napellenzőt, melyet az időjárási hatásoknak ellenálló minőségi anyagokból és minőségi kidolgozással szerezhet be a webáruházban. Három méter már ideális védelmet nyújt. Egyébként választhat egy dupla oldal napellenzőt is, amely a rugalmasabb használat érdekében a sarok fölé is felszerelhető. Az automatikus gördülési mechanizmusnak köszönhetően egy mozdulattal gyorsan és egyszerűen feltekerheti, és amikor nem használja, a rugós mechanizmussal ismét lehúzhatja. Behúzott állapotban a napellenző nem feltűnő. Az a képesség, hogy tetszés szerint behúzható és kihúzható, jelentős előny a hagyományos magánszférát védő paravánokkal szemben.

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

Miért vásároljon oldal napellenzőt?

Az oldal napellenző védelmet nyújt a napsütés, a vakító fény, a szél ellen, és a magánélet védelmére is szolgál. Erős szövetből áll, mely robusztus tokban van tárolva, kihúzva a szélességére tágul és egy tartóba van rögzítve. Az árnyékoló széthúzható. Behúzott állapotban a napellenző védett. A megfelelő modell kiválasztása az Ön kertjének vagy erkélyének körülményeitől függ.

Hogyan működik a napellenző az oldalfalon?

Az oldal árnyékoló kihúzható szerkezet. A szövet egy rugós tengellyel ellátott kazettában van. A napellenzőt oldalra húzza ki és a szemközti konzolhoz rögzíti. A szövetet egy rugós tengely tartja feszesen. Ha nincs szüksége a napellenzőre, egyszerűen húzza vissza.

Milyen előnyei vannak az oldal napellenzőnek?

Az árnyékoló kihúzható, és véd a napsugarak és az enyhe széllökések ellen. Választhat az egyszerű vagy a dupla napellenző közül, és felszerelheti a sarok fölé. A rögzítőanyag és a végkonzolok is a szállítás részét képezik.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.