Gázgrillek

Válasszon
Sorrend
10 Találatok "Gázgrillek"
Szűrés és rendezés

Gázgrillek


Gázgrill vásárlása

Steak, kolbász, hal és zöldség. A gázgrillen készült grillezett ételek rövid idő alatt elkészülnek, és ízűk semmihez sem fogható. A gázgrilleknek azonban sokkal több előnyük van. Az alábbi útmutatóban megtudhatja, hogy mi jellemzi a modern gázgrilleket, milyen különböző modellek állnak rendelkezésre, és mire figyeljen a vásárláskor.

Kis gázgrill erkélyre vagy kültéri konyhába

A gyártók sokféle kivitelben és méretben kínálnak gázgrilleket. Ha nincs sok hely az erkélyen, kisebb bután- vagy propángázzal működő asztali grillek is megfelelőek. Az erkélyen egy kis gázgrill is elhelyezhető. Ezek a vékony grillek két vagy három nagy teljesítményű égővel vannak felszerelve. A polcok általában összecsukhatóak. A szekrény alakú alsó szerkezet acélból vagy a kiváló minőségű modellek esetében rozsdamentes acélból készül. A forgóajtó mögött elég hely van egy nagyobb gázpalacknak.

Ha sok hely áll rendelkezésre a teraszon vagy a kertben, használhat kombinált grillt és füstölőt. Ezeket a grilleket gázzal és faszénnel egyaránt használják. A gázgrillt kedvelők számára még exkluzívabb a kültéri konyha. Ezekben a teljes méretű kerti konyhákban mindent elkészíthet, és természetesen grillezhet, süthet és főzhet. Ha szeret kempingezni, vagy néha grillezne is az erkélyen vagy a kertben, egy modern kemping gázgrill ideális. Kis mérete ellenére az egyégős kis grill maximális grillezési élményt nyújt.

Milyen előnyei vannak a gázgrillnek a faszenes grillhez képest?

A gázgrillnek számos előnye van a faszenes grillel szemben. A gázpalack bekapcsolása után gyújtsa be a piezoelektromos gyújtókkal ellátott gázégőket a forgatógombok segítségével. Az égők pillanatok alatt elérik a sütéshez vagy grillezéshez szükséges hőmérsékletet. A hőmérséklet könnyen beállítható a forgatógombok segítségével. Mivel a grillezéshez nem szükséges szén, a gázgrilleket könnyű tisztítani, és kevésbé füstölnek a sütés során. A grillezés után a forgókapcsoló kikapcsol, és a forró hamut sem kell eltávolítani. A faszenes grillekkel ellentétben a gázgrillek általában a lakóházak erkélyein is használhatók. Aki gázgrillt szeretne használni az erkélyen, annak azonban be kell tartania a házirend előírásait. Csak mítosz, hogy a faszénen grillezett ételek íze jobb, mint a gázgrillen grillezetteké.

A gázgrillnek a következő követelményeknek kell megfelelnie

Gázgrill vásárlása előtt vegye figyelembe a rendelkezésre álló helyet. Két, három vagy négy személy számára történő grillezéshez egy kis kemping gázgrill vagy egy olyan gázgrill is alkalmas, amely kicsi és csak két-három égővel rendelkezik. Ha azonban a grillezés a szenvedélye, akkor vásároljon egy gázgrillt, amellyel főzhet, grillezhet, süthet és esetleg füstölhet is. A nagy kombinált grillek vagy a kényelmes kültéri konyhák ideálisak erre a célra.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mennyire forró a gázgrill működés közben?

A gázgrillek égői rövid idő alatt elérik a 100-300 °C-os hőmérsékletet.

Mennyi időre elegendő egy gázpalack tartalma?

A fogyasztás a használat idejétől és a gázégők teljesítményétől függ. Ha az égők teljesítménye 12 W, akkor egy 5 kg-os gázpalack körülbelül 5 óra 30 perces működésre képes.

Hány égő szükséges egy gázgrillhez?

Ez a grillezési felület méretétől függ. A nagy kombi grillek 4, 5 vagy 6 égővel vannak felszerelve, amelyek egyedileg szabályozhatók.

Hogyan tisztítható egy gázgrill?

A gázgrill grillező egysége és a grillrács acélból és rozsdamentes acélból készül. A tisztításhoz általában csak egy puha kefe, víz és háztartási tisztítószer szükséges.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.