Jégkocka készítő

Válasszon
Sorrend
30 Találatok "Jégkocka készítő"
Szűrés és rendezés

Jégkocka készítő

Jéggépet keres háztartásába vagy vendéglátóipari egységébe? A meleg nyári hónapok szinte kérik, hogy hideg jégkockákkal hűtsük le az italokat. Minőségi jégkocka készítő gépeink és jégtörőink gondoskodnak az Ön és vendégei komfortjáról.

Jégkocka készítő gépeink felkészültek a bulik és az események ellátására hűs italokkal. Felejtse el a jégkockatartót, a jégkockák kiütögetése már a már a múlté! A jéggép egyszerűen kezelhető a kijelzőn lévő gombokkal. Programozza be, hogy mikor kezdjen a gép dolgozni, és a munkából hazaérkezve jeges jutalom fogja várni.

Nekünk köszönhetően a jég kézi szétzúzásával töltött napok is már a múlté. A OneConcept stílusos és praktikus jégtörőket kínál, amelyek az automata darálótestnek köszönhetően csodákra képesek hihetetlenül rövid idő alatt. Rozsdamentes acél konstrukcióikkal a jégtörőink modern és dizájnos darabok.

Szereti a hideg ételeket és italokat? Akkor mindenképp vessen egy pillantást a házi fagylaltgépeinkre is! A megfelelően lehűtött italokról az úton az autós hűtőszekrények gondoskodnak. Ha jól lehűtött sört szeretne otthona kényelmében csapolni, akkor stílusos sörcsapok várják Önt. 


Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.