Súlyzóállványok

Válasszon
Sorrend
9 Találatok "Súlyzóállványok"
Szűrés és rendezés
Súlyzóállványok

Különböző súlyzóállványok a tökéletes otthoni edzéshez

A fizikai erőnlét sok ember számára az egészséges életmód egyik legfontosabb kritériuma. Azonban nem mindenki tudja rávenni magát, hogy egy hosszú munkanap után elmenjen az edzőterembe. Az otthoni edzőterem felállítása népszerű trend, amely tökéletesen ötvözi a kényelmes lakókörnyezetet a fizikai kihívásokkal. Ahhoz, hogy mind a súlyzókat, mind az otthoni edzéstartozékokat biztonságosan tárolja, és mindig karnyújtásnyira legyen, érdemes súlyzóállványt vásárolni. A következő áttekintés elmagyarázza, hogy miért bölcs döntés egy ilyen vásárlás, és hogy a különböző súlyzóállványok hogyan különböznek egymástól.

Vásároljon egy súlyzóállványt, és élvezze a kényelmes súlyzós edzést

Az egykezes súlyzók, kétkezes súlyzók vagy súlyzótárcsák állványa gondoskodik a nehéz súlyzók biztonságos tárolásáról edzés közben. A súlyzók nem lesznek a padlón az edzés közben, így nem áll fenn a veszélye annak, hogy véletlenül megbotlik bennük és megsérül. Ha nagyszámú súlyzóval edz, rendezheti őket egy súlyzóállványban, és mindig kéznél lesznek edzés közben. Így nem vész el értékes idő, és a képzés rendkívül hatékony lehet. A súlyzóállvány azt is lehetővé teszi, hogy kényelmesen letehesse a súlyzókat anélkül, hogy előbb le kellene hajolnia. Ez a biztonságot, a rendet és a kényelmet ötvözi - tökéletes előfeltétele a professzionális szintű képzésnek.

A súlyzóállvány változatok áttekintése

A súlyzóállvány vásárlásakor a legfontosabb, hogy először nézze meg a jelenleg használt súlyzókat. Választhat az egykezes és a kétkezes súlyzótartók, valamint a súlyzótárcsás és a kombinált súlyzótartók közül.

Állvány egykezes súlyzókhoz

Az egykezes súlyzótartók több polccal rendelkeznek, amelyeken a súlyzók egymás mellé helyezhetők. Több pár súlyzó biztonságos tárolására tervezték őket. Két vagy háromszintes, különböző hosszúságú polcokkal ellátott súlyzóállványok közül lehet választani. A méretet ezért ideális esetben a súlyzók számának megfelelően kell kiválasztani. Mivel a súlyzótartóknak nagy súlyt kell elbírniuk, fontos, hogy nagy stabilitású modellt válasszon. A keret ezért általában robusztus acélból készül.

Állvány kétkezes súlyzókhoz

Mivel a kétkezes súlyzótartó állványnak több súlyt kell elbírnia, és az ezekkel a súlyzókkal végzett gyakorlatok sokoldalúak, a fix súlyzótartó állványok mellett állítható magasságú modellek is kaphatók. Az állítható magasságú változat nagyfokú rugalmasságot biztosít, és a személyes igényeknek megfelelően egyénileg igazítható az edzéshez. A magasságot általában lépcsőzetesen állítják be a nagyfokú egyénre szabhatóság érdekében. A rögzített változat általában több pozícióban készen áll a súlyzók letételére.

Állvány súlyzótárcsákhoz

A súlyzókorongok biztonságos elhelyezéséhez kiváló választás egy A alakú állvány. Kialakítása lehetővé teszi a helytakarékos tárolást a fülkékben, a súlyzókorongok pedig gond nélkül felcsúsztathatók az állvány ágaira.

Kombinált súlyzóállványok

A kombinált súlyzóállványok egységes tárolási megoldást kínálnak a kétkezes súlyzók, az egykezes súlyzók és a súlytárcsák számára. Ha valaki szereti változatosabbá tenni az edzését, egy ilyen súlyzóállvány okos megoldás, amely még több edzési helyet és nagy hatékonyságot kínál az otthoni edzőteremben.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.