Mennyezet infra hősugárzók

Válasszon
Sorrend
28 Találatok "Mennyezet infra hősugárzók"
Szűrés és rendezés
Mennyezet infra hősugárzók

Mennyezeti Infra Hősugárzók

Mennyezeti infrafűtés

Egy mennyezeti infrasugárzó lámpa ideális választás fedett erkélyekre és fedett teraszokra, ahol segítségével a hideg napokon is éjszakákon is kellemesen lehet időt tölteni a szabadban. A mennyezeti infrasugárzók infravörös fűtéssel működnek és a hő mellett fényt is adnak. Az infravörös sugárzás a kültéri és beltéri helyszíneken egyaránt hatékony, ugyanis nem a környező levegőt fűti, hanem a közelben lévő objektumokról és személyekről verődik vissza, azaz rendkívül gazdaságos.

A mennyezeti infrafűtés kellemes meleget nyújt már az első másodperctől kezdve. A legtöbb mennyezeti infra lámpa több fűtési szinten működik, ami lehetővé teszi, hogy az év különböző szakaszaiban egyaránt kellemes hőmérsékletet varázsoljunk környezetünkbe, illetve könnyen tudunk reagálni családunk vagy vendégeink igényeire, akár nagyszámú vendégség esetén is. Egy infravörös mennyezeti fűtőpanel segítségével bármilyen eshetőségre felkészült lesz, ugyanis egy váratlan hőmérsékletcsökkenés esetén sem kell megszakítani a kertipartit vagy a teraszon borozást.

A mennyezeti infrasugárzó lámpákban energiatakarékos LED izzó gondoskodik arról, hogy a lámpa a megfelelő hő mellett megfelelő fényt is árasszon. A kínálatunkban kapható prémium mennyezeti infra hősugárzók ezáltal mind hőkibocsátás, mind világítás tekintetében energiatakarékosak és hatékonyak.

Intelligens infrasugárzó

Kínálatunkban elérhetők wifi-kapcsolatra képes okos infrasugárzók is, amelyeket egyszerűen és kényelmesen egy Android vagy iOS alkalmazás segítségével lehet ki- és bekapcsolni, valamint szabályozni. Ezáltal az okosotthon tulajdonosok is megtalálják a számukra érdekes infrasugárzó berendezést, amivel tovább automatizálhatják lakhelyüket. Az internetkapcsolatra képes Heatbell Celling Smart csak egy a számos lenyűgöző okostermék közül, amelyek kínálatunkban szerepelnek.

Milyen kültéri hősugárzó berendezést válasszunk?

Nálunk a mennyezeti infra hősugárzó készülékek iránt érdeklődők nagy bizonyossággal megtalálják a számukra tökéletes infrasugárzót. Kínálatunkban az olcsóbb, pénztárcabarát modellek mellett megtalálhatók a nagy teljesítményre képes, drágább hősugárzó lámpák is, azonban a magas minőség minden termék esetében garantált. A kisebb teljesítményű mennyezeti infra lámpák alkalmasak néhány négyzetméteres erkélyek, műhelyek vagy garázsok fűtésére, míg a nagyteljesítményű infravörös hősugárzó lámpák segítségével melegen tarthatunk egy tágas szabadtéri teraszt vagy sátort, vagy akár egy népesebb baráti társaságot. Kültéri infrasugárzó vásárlása esetén érdemes figyelembe venni a kültéri helyszín kialakítását, stílusát és színvilágát is, hogy az új berendezés harmonikus módon illeszkedjen otthonunkba.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.