Vibrációs trénerek

Vibrációs trénerek: hatékony teljes testmozgás otthon

Hozza formába a testét! A vibrációs trénerek egyre népszerűbbek a fitness rajongók körében. A finoman mozgó edzőeszközök könnyen kezelhetők, és számos célra használhatók: fogyás, izomépítés, wellness, masszázs és az egyensúlyérzék javítása. Egy jól megtervezett étkezési tervvel és kiegészítő edzéssel együtt a vibrációs trénerek segítenek elérni álmai testét - és a legjobb kondíciót!

A következő típusú vibrációs trénereket kínáljuk Önnek

A Vibro Plate kedvező tulajdonsága, hogy többé nem kell edzőterembe mennie, hanem kényelmesen edzhet otthon. Amikor és ahol csak akarja. A modell kiválasztása az Ön edzési céljaitól függ. Egyes változatok - mint például a Klarfit Vibe VX tréner - csak váltakozó bal-jobb mozgást végeznek. Más modellek - mint például a Klarfit 4DX Pro tréner - minden irányban mozog: függőlegesen, lineárisan és oszcillálva. A legfontosabb megkülönböztető jegy a motor teljesítménye. A Klarfit vibrációs trénerek esetében ez 200 és 500 watt között mozog. Minél erősebb a motor, annál intenzívebb a vibráció. Az edzőeszközök alakjukban is különböznek - egyenesek és enyhén íveltek. Végül, de nem utolsósorban, az a kritérium, amelyre érdemes odafigyelni, a maximális terhelhetőség. Minél nagyobb a testsúly, annál rugalmasabbnak kell lennie a trénernek.

Miért van szükségem vibrációs trénerre?

Használjon vibrációs trénereket a hatékony és változatos otthoni edzéshez. A vibrációs trénerek rezgései intenzíven feszítik és stimulálják az izmokat. Ennek köszönhetően az ezzel a sporteszközzel végzett gyakorlatok lényegesen hatékonyabbak, mint a hasonló trénerek nélküli gyakorlatok. A vibrációs trénerek különösen meggyőzőek a sokoldalúságuknak köszönhetően: a vibrációs trénerek segítségével fogyhat, vagy akár enyhén erősítheti is az izmait. A pozitív hatások közé tartoznak:

  • nyugtató masszázs
  • narancsbőr csökkentése
  • csontsűrűség növekedése
  • jobb testtartás a mindennapi életben
  • zsírégetés

A vibrációs trénerek a következő előnyöket kínálják Önnek

A Sport vibrációs trénerekkel rövid időn belül látható eredményeket érhet el. Az izmok összehúzódása a vibrációs tréner lendítésekor garantálja a gyors hatást. A nagy intenzitású edzés biztosítja, hogy hatékonyan érje el céljait. A gyakorlatok végezhetők ülve, állva, fekve vagy guggolva. A gyakorlat helyes végrehajtásához használja a mellékelt utasításokat. A vibrációs tréneren végezhet nyújtógyakorlatokat, valamint egyensúlygyakorlatokat vagy erősítő gyakorlatokat. A csomagban általában expander található. Valamint távirányító is. Kezdők számára elegendőek a csak függőleges mozgást végző eszközök. Haladó felhasználóknak olyan készülékeket ajánlunk, amelyek minden irányban rezegnek.

Vibrációs trénerek FAQs

Mennyi ideig tart egy edzés a vibrációs trénerekkel?

Már egy perc után kellemes érzés tapasztalható. 10 perc elteltével a teste maximális hőmérsékleten van. Az edzés a nagy intenzitás miatt nem tarthat tovább 20 percnél.

Biztonságos a vibrációs trénerekkel való edzés?

Arra kell ügyelnie, hogy ne érezzen rezgéseket a fejben, mert szédülést okozhatnak. Egyébként az edzés általában nem veszélyes, ha megfelelően végzik.

Hány kalóriát veszítek 10 perc edzéssel a vibrációs trénerekkel?

10 perc vibrációs edzés alatt egy átlagos személy körülbelül 90 kalóriát veszít. 
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.