Masszázshengerek

Regeneráció és megelőzés masszázshengerrel

A görcsös, fájó izmok és a szalagsérülések fájdalmasak lehetnek. A masszázshenger segít megelőzni és enyhíteni a fájdalmat.

A túl sok vagy túl kevés testmozgás, az ülőmunka vagy az egyoldalú munkahelyi stressz negatív hatással van mozgásszervi rendszerünkre. Az eredmény izom- és hátfájás, keringési problémák és a szalagsérülés. A hengerrel végzett rendszeres testmozgás segít megelőzni ezeket a nehézségeket. A meglévő korlátok gyorsabban csökkenthetők a sporteszközökkel végzett célzott edzéssel.

Hogyan működik a masszázshenger?

A rendszer egyszerű: egy kemény habból készült henger helyettesíti a masszőrt ebben a technikában. A fájdalmas vagy sérülékeny testrészeken végzett lassú, célzott munka kisimítja az izmokat. A gyengéd nyomás serkenti a vérkeringést. A különböző felületek és a különböző keménységi fokozatok tovább fokozzák a henger hatását, és egyedileg biztosítják a lehető legjobb eredményt. Az alkalmazás során pontosan kivitelezett nyomással elérhető, hogy hatásos legyen, de ne legyen kellemetlen.

Melyik henger mire használható?

Ha először vásárol masszázshengert, válasszon univerzális modellt. Szélessége hát-, láb- és kézmasszázsra is alkalmas. Ha a nyak izmain szeretné használni, a keskenyebb átmérőjű, kisebb hengerek lesznek ideálisak az Ön számára. A speciális minták a test egyes részeihez igazodnak. A talpmasszírozó henger valamivel keményebb, mint az arcmasszírozó henger. A fogantyúval ellátott masszázshenger a combokhoz alkalmas, sok modellnél a fogantyú eltávolítható.

Masszázshenger - a megfelelő anyag

A fából készült masszázshengerek formásak és ideálisak mindazok számára, akik értékelik a természetes anyag kellemes felületét. Sok felhasználó a kemény habból készült hengereket részesíti előnyben. Különböző keménységi fokozatokban kaphatók, így még a nyomásra érzékenyek is rendszeresen használhatják őket. A kiváló minőségű kemény habból készült henger ellenáll az öregedésnek, ezért hosszú ideig megőrzi alakját. A masszázshengerek divatos színekben kaphatók, kiválaszthatja kedvenc színét, vagy rendelhet a sportruházatához illő praktikus eszközt.

Masszázshengerek és velük elérhető eredmények

A masszázshenger neve sokat sejtet a tulajdonságairól. A masszázshengerek néhány évvel ezelőtt slágertermékké váltak köszönhetően a merev izmokra gyakorolt jótékony hatásuknak. A fascia az egész testet átszövő kötőszövet. A túl kevés testmozgás, az életkor és néha az egészségtelen táplálkozás is negatívan hat a fasciára. Az eredmény a fájdalom, amely az érintett területeken a tompától a hasogató érzésig terjed. A masszázshengerek gyengéden ellazítják a merev izmokat és serkentik a vérkeringést. Ez természetes módon csökkenti a fájdalmat.

Feszültség és elzáródás enyhítése egy masszázshenger segítségével

Egy másik alkalmazási terület a nagy és kis izomterületek. Itt nyilvánul meg a henger kettős hatása a hátra: nyújtja az izmokat és serkenti a vérkeringést. Az így keletkező mély hőt ezután az izmokba juttatjuk, ezzel elindítva egy pozitív ciklust. A gyakorlat csak néhány percet vesz igénybe, a hatás rendszeres használat mellett jelentkezik.

Használja ezt a praktikus fitness-kiegészítőt most. Ha vásárol egy masszázshengert, saját maga is meggyőződhet az előnyeiről. Az oktatóvideók megmutatják az utat a kényelmesebb, izom- és hátproblémák nélküli élethez.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.