Passzív hangfalak és hangfalszettek

Válasszon
Sorrend
47 Találatok "Passzív hangfalak és hangfalszettek"
Szűrés és rendezés
Passzív hangfalak és hangfalszettek

Passzív hangfalak és hangfalszettek

A minőségi hang rajongói webáruházunk kínálatában erős passzív hangfalakat találnak. Az aktív hangfalakkal ellentétben nem tartalmaznak saját erősítőt, így nincs szükségük saját tápellátásra. Az energiát a hangrendszer erősítőjéből nyerik. Főleg nagyobb terek hangosítására használják őket. Győződjön meg róla a saját fülével, hogy az electronic-star hangtechnika elsőosztályú hangot nyújt.

Eseményt, például esküvőt vagy koncertet szeretne technikailag bebiztosítani? Hang- és fénytechnikánkra mindig számíthat. Az Auna, Malone, és Skytec márkájú hangfalak kiegyensúlyozott hangtulajdonságai különféle jellegű eseményekre alkalmasak. A konzisztensen minőségi hang és a szuverén basszusok webáruházunknak köszönhetően az Ön audio rendszerét is gazdagabbá tehetik. 

Stúdió- vagy DJ technika érdekelné Önt? Válasszon megbízható és hosszú élettartamú komponenseink közül, amelyek rendszeres használat esetén sem okoznak csalódást. A kemény konstrukció a védősarkok és filcbevonat formájában garantálják a sérülés nélküli szerelést a színpadon. Az anyag ugyanolyan ellenálló a szállítás során. Vásároljon kényelmesen online, még ma!    

Csatlakoztassa gond nélkül passzív hangfalát HiFi és TV készülékekhez a