Súlyzsákok

Válasszon
Sorrend
11 Találatok "Súlyzsákok"
Szűrés és rendezés
Súlyzsákok

Power bag

A fitneszeszközökkel szemben magasak az igények. Ideális esetben rengeteg gyakorlatot tesznek lehetővé a szabadban és a beltérben egyaránt. Megfizethetőnek is kell lenniük. Mindez a Power Bagre vonatkozik. Ez lehetővé teszi az edzés funkcionális kialakítását. A koordinációs készségek is javulnak. A laza töltőanyag és az állandóan változó súlypontok bizonyos előnyökkel járnak.

Erőedzés Power Bag-gel - hatékony erő-állóképességi edzés

A Powerbag sok változatosságot hoz az edzésbe, és segít növelni az erőt és az állóképességet. Így akkor és ott edzhet, ahol és amikor csak akar. A habbevonatú, szakadásálló fogantyúk például a gyakorlatok széles skáláját teszik lehetővé:

  • tépések
  • lengések
  • feldobások

Használható az olyan kondicionáló gyakorlatok, mint a fekvőtámasz vagy a guggolás fokozására. Végül, szinte nincs olyan gyakorlat, amelynél a Power Bag ne lenne használható. Egy egyszerű zsák sokoldalú edzőeszközzé válik a tökéletes, teljes testre kiterjedő edzéshez.

Power bag 10 kg

A 10 kg-os Powerbag, ahogy a súlya is mutatja, 10 kilogrammos keverékkel van töltve: homokból és cérnából áll. A habszivacs párnázás megtartja az alakját és elnyeli az ütéseket.

Power bag 20 kg

A 20 kg-os Powerbag szintén homokból és cérnából készül, de a keverék súlya 20 kg. Így a súlyt az edzési követelményekhez és a fittségi szinthez igazíthatja. A Power Bag vízzel is feltölthető. A sokféle variáció miatt bármilyen edzéstervbe beépíthetők, legyen szó kezdőről vagy fitnesz profiról. A 10 kg-os Power Bag a kezdők számára, a 20 kg-os Bag pedig a profik számára alkalmas. A különböző súlyosztályoknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a megfelelő terhelési szintet.

A Power Bag-gel való edzés előnyei

Míg a hagyományos súlyok, például az egykezes súlyzók vagy a hosszú súlyzók merevek, a Powerbag a laza töltőanyagának köszönhetően rugalmasságával győz meg. A töltőanyag mozgatása során a test folyamatosan kénytelen fenntartani az egyensúlyt és kompenzálni a homok mozgását. Ez az izmokat is edzi. Az edzés nagyon dinamikus a Power Bags segítségével. Különösen a törzs izmai erősíthetők jobban, mint a súlyzókkal. Végül, de nem utolsósorban, minden izmot megnyújtunk. A rendszeres edzés az ujjaknak és az alkaroknak is jót tesz. A súlyzós gyakorlatokkal ellentétben a fogantyúk és a hurkok rendkívül hatékony és kreatív mozgásokat tesznek lehetővé. A zsírégetést is hatékonyan serkenti. A sérülés kockázata viszonylag kisebb az igazodó tömőanyagok miatt.

Power bag vásárlása

Akár otthon, a kertben vagy a parkban, a Power bag változatos, hatékony és helytől független edzést kínál az erő és az állóképesség növelésére. Különböző gyakorlatokhoz használható, például tépésekhez, lengéshez, lökéshez és emeléshez. A táskák fogantyúi tökéletes fogást biztosítanak, és lehetővé teszik, hogy változatosabbá tegye edzéseit. A homokkal töltött zsák különböző súlyosztályokban kapható. Így szükség szerint módosíthatja edzéseit. Más Power Bags zsákok folyadékkal, például vízzel vannak töltve, hogy lehetővé tegyék a különböző terhelési beállításokat. A sokoldalú mozgások révén a test egyensúlya, az izmok és különösen a törzs stabilitása edzhető.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.