Irodaszerek

Válasszon
Sorrend
37 Találatok "Irodaszerek"
Szűrés és rendezés
Irodaszerek

Irodabútorok online vásárlása

Sokan naponta több órát ülnek a számítógép előtt. Ahhoz, hogy a munka koncentrált és produktív maradjon, az irodai berendezéseknek jól megtervezettnek kell lenniük. A megfelelő irodabútorok és praktikus irodai felszerelések, például egy íróasztal-szervező, amely biztos helyet biztosít az eszközeinek, nagyban megkönnyítik a munkát, és kellemesebbé és kényelmesebbé teszik azt. De mi a fontos és mik a minőségi termékek jellemzői, ha új irodabútort szeretne vásárolni?

Fordítson figyelmet a minőségi irodabútorokra és a praktikus irodai berendezésekre

Számos dolog segíthet abban, hogy kényelmesebben érezze magát a számítógép előtt, és jobban élvezze a munkát. Ez lehetővé teszi, hogy egyszerre növelje a hatékonyságot és javítsa a motivációt. Az ergonómia fontos a munkahelyen az egészségügyi problémák megelőzése érdekében. Jó választás egy állítható magasságú asztal. A hosszan tartó előre dőlt helyzetű ülés megterheli a hát-, váll- és nyakizmokat. A testmérethez igazodva elkerülheti a rossz testtartást és a kellemetlenségeket, mint például:

 • Feszültség
 • Hátfájás

Az állítható magasságú asztalnak köszönhetően szükség szerint váltogathatja az ülést és az állást. Ez utóbbi jótékony hatással van a vérkeringésre és a véráramlásra. A kurblimechanizmus lehetővé teszi a különböző magasságok kiválasztását. A oneConcept Multidesk különlegessége nemcsak az állítható magasság, hanem a szélesség is állítható.

Az irodabútorok funkciói

 • Az asztalok egyszerű és időtlen eleganciája
 • Egyszerű mechanizmus a kézi forgattyúnak köszönhetően az asztal magasságának beállításához, lehetőség az ülő vagy álló munkavégzésre
 • A fogantyú összecsukható és eltűnik az asztallap alatt
 • Állítható szélesség
 • Nagy ellenállás
 • Állítható magasságú lábak az esetleges padló egyenetlenségek a kiegyenlítéséhez.

A Multidesk Comfort esetében az elektromos vezérlésnek köszönhetően az asztallap egy gombnyomással le- vagy felfelé mozog. Különböző beállításokat menthet el. Egy időzítő emlékeztet arra, hogy mikor kell változtatnia a munkapozíciót.

Praktikus irodai berendezések

A megfelelő irodai berendezések lehetővé teszik a strukturált munkavégzést. Az online áruházban számos olyan terméket talál, amelyek megkönnyítik és kellemesebbé teszik munkáját az irodában vagy otthon. Ezek közé tartoznak:

 • Tároló tálca vagy doboz asztali szervezőként
 • Asztali tolltartó
 • Állítható magasságú monitorállvány, hűtés a lyukmintázatnak köszönhetően
 • Kábeltálca vagy vezetékes kosár aljzattartó sínekhez

A tárolóhelynek köszönhetően mindent rendben tarthat. A monitortartó optimalizálja az ergonomikus ülést és helyet teremt az asztalon. Ami az állványt illeti, amellyel ergonomikus magasságának köszönhetően csökkentheti vagy megelőzheti a nyak- és hátfájást, a képernyőtől való távolságnak körülbelül 70 cm-nek kell lennie.

Irodabútor vásárlás - mire van szüksége?

Egyetlen irodában sem hiányozhat állítható magasságú íróasztal. A tartozékok jó munkakörülményeket teremtenek. A felszerelés tekintetében döntse el, hogyan szeretné a legjobban megszervezni a munkahelyét. A tárolási segédeszközök elengedhetetlenek. Ez és még sok más növeli a hatékonyságot és a termelékenységet. Polcokkal és szekrényekkel tárolóhelyet is kialakíthat. Vásároljon bútorokat és berendezési tárgyakat online alacsony áron minden célra.

Gyakran ismételt kérdések az irodabútorokkal kapcsolatban

Miért kell az asztalnak állítható magasságúnak lennie?

Az irodai szék mellett az íróasztal is nagyon fontos az ülőmunka esetében. Ha a munkaállomás magassága állítható, akár kurblival, akár elektromosan, akkor beállíthatja a saját magasságához, és egyenesebben, hátkímélőbben ülhet. A változatosság kedvéért állva is dolgozhat, hogy serkentse a vérkeringést és elősegítse a véráramlást.

Milyen irodai berendezéseknek van értelme?

A hatékony munkavégzés érdekében minden igényhez megfelelő tartozékok állnak rendelkezésre, például tárolóhely, tolltartó vagy monitorállvány. A szervezővel mindent egy fix helyre rendezhet.

Milyen előnyei vannak a monitortartónak?

A monitortartó optimalizálja az ergonomikus ülést és helyet teremt az asztalon.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.