Vízforralók

Válasszon
Sorrend
29 Találatok "Vízforralók"
Szűrés és rendezés
Vízforralók

Milyen lenne egy konyha gyorsforraló nélkül? Klarstein gyorsforralóink időt takarítanak meg Önnek az italok elkészítése során. A gyorsforraló egyáltalán nem kell, hogy egy unalmas konyhai kisgép legyen. Nálunk gyönyörű retró teáskannákat, háttérvilágítású kancsókat, praktikus vezeték nélküli kancsókat és nemesacél kancsókat talál.

A Klarstein gyorsforraló egy kiváló segédeszköz a meleg italok, kávé vagy tea elkészítésénél. Több rozsdamentes acél gyorsforralónk is rendelkezik beépített hőmérővel, amely a felmelegítés során mutatja a víz aktuális hőmérsékletét. Állítsa be az ügyes elektromos teáskannánknak köszönhetően a forró víz hőmérsékletét az elkészített ital típusától függően.

A modern dizájn és a kompakt méretek a gyorsforralóinkat egy ideális konyhai kisgéppé teszik. Amennyiben nem török kávét iszik, akkor kávéfőzőink is felkelthetik az érdeklődését. Karos presszógépet vagy gyorsforraló kávéfőzőt keres? Kínálatunkból már nem egy elégedett kávékedvelő választotta ki a számára ideális gépet.

Új konyhai kisgépet keres? Az electronic-star kínálatából tényleg mindenki tud választani magának egy új konyhai robotgépet. Mixereket, kávéfőzőket, konyhai robotgépeket és stílusos sörcsapokat kínálunk. Gépeink a nagyon jó minőséget és az eredeti dizájnt egyesítik magukban. Válasszon egy új háztartási gépet online, még ma!

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.