Szintetizátorok

Válasszon
Sorrend
23 Találatok "Szintetizátorok"
Szűrés és rendezés
Szintetizátorok

Billentyűs vagy elektromos zongora? Ismeri a különbséget?

Mindkét elektronikus billentyűzet igazi észbontó géppé válik egy igazi zenész kezében. A billentyűs hangszer számos különböző hangzást kínál, többek között zongorahangokat, orgonát, hegedűt, fuvolát stb. a hangok széles skálájából választhat. 61 vagy 76 billentyűvel rendelkezik, könnyebb és hordozhatóbb.

Az elektromos zongorát elsősorban az akusztikus zongora hangzásának utánzására tervezték. Azonban további hangokkal is felszerelhető. Az elektromos zongora elsősorban nem átvitelre szolgál. Kínálatunkban megtalálhatók a kezdőknek szánt billentyűs hangszerek és elektromos zongorák, valamint a professzionálisabb darabok, amelyek segítségével megkomponálhatja saját slágereit.

Elektromos zongora és az első lépések

Itt olyan elektromos zongorákat talál kezdőknek, amelyek segítenek megtanulni a zongorázás csínját-bínját, és a kezdetektől végigvezetnek a folyamaton. Háttérvilágítással ellátott billentyűkkel, amelyek segítenek a skálák vagy dalok memorizálásában és gyakorlásában, valamint egy intelligens tanulási programmal, amely felgyorsítja a fejlődést.

Tanulja meg, hogyan kell játszani a hangokat, dallamokat és tartani a ritmust - napi néhány perc gyakorlás biztosítja a folyamatos fejlődést.

A billentyűzet olyan, mint egy stúdió - állítsa össze a saját slágereit

A saját sávok rögzítésének és kombinálásának lehetőségével elkezdheti saját dalainak komponálását a Schubert billentyűkön. Kombináljon több vonalat egyetlen dallam létrehozásához, vagy csatlakoztasson más hangszereket a billentyűzet memóriájából, hogy egy egész dalt komponáljon. Egyes modelleken olyan alapvető effektkészleteket is kaphat, mint a sustain vibrato.

Csak nem hiányzik az éneklés? Egyes billentyűzetmodelljeink mikrofonbemenettel vannak felszerelve. Ez az első igazi sláger megjelenéséhez szükséges felszerelés.

Ez tényleg ilyen egyszerű. Csak a munkájára, a tehetségére és egy ötletre van szüksége. Szó szerint pontosan az Ön ízlésének megfelelő slágereket készíthet a nappalijában.

Csendesen és bárhol gyakorolhat

A fejhallgató bemenettel ellátott billentyűzet lehetővé teszi, hogy az éjszaka közepén órákig gyakorolhasson anélkül, hogy bárkit is zavarna. Válassza ki az egyik készletünket, és a billentyűzethez egy fejhallgatót és egy padot is kap. Szó szerint egy otthoni stúdió egyetlen dobozban!

Ráadásul a Schubert billentyűzeteket bárhol lehet használni. Amellett, hogy adapterrel is működtethetők, akkumulátorról is működtethetők. A szórakozás sosem ér véget, és gyorsabban válhat helyi zenei sztárrá, mint ahogy azt valaha is el tudná képzelni. Rázzon fel egy baráti partit, születésnapi partit vagy bármely más évfordulót.

Szeretne egy szinttel feljebb lépni?

Webáruházunkban a Schubert elektromos zongorák is megtalálhatók alkalmas tapasztaltabb zenészek számára. A magasabb tartományban a billentyűs hangszerek előnyeit kínálja, de a pedáloknak és a masszív felépítésnek köszönhetően a zongorázás valódi érzésével kombinálja azokat. Egyes modellek kalapácshajtással vannak felszerelve. Ezen kívül az elektronikus zongorák további effektek vagy samplerek csatlakoztatására is lehetőséget nyújtanak a midi kimeneten keresztül,, ami lehetővé teszi, hogy ezeket a zongorákat stúdióban történő felvételekhez használja.

Digitális zongorára esik a választása? Még mindig nem tudja, hogyan válasszon? Ezután további információkat közvetlenül az egyes termékek leírásában találhat. Így valóban a világhálón elérhető rengeteg információ alapján hozhat döntést.

A zenekar többi tagja számára pedig elektromos gitárokat és erősítőket is talál Chord és Auna márkák, valamint mikrofonok énekesek szűmára és hangszeres mikrofonok, vagy különböző típusú hangszórók.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.