Szenzoros szemetes

Válasszon
Sorrend
19 Találatok "Szenzoros szemetes"
Szűrés és rendezés
Szenzoros szemetes

Vásároljon olcsó érzékelővel ellátott szemetes kukát online

Egy kis autonómiát hoznak a modern konyhába, elegánsan nyílnak és záródnak - az Ön beavatkozása nélkül: az érzékelős szemetes kukák vezetik az exkluzív hulladékgyűjtő rendszerek csoportját. Ezért nem csak lakóterekben, hanem vállalatoknál is használják őket. Hogy segítsünk Önnek megtalálni a megfelelő modellt az érzékelővel ellátott tárolók között, itt fontos információkkal szolgálunk. Olyan útmutatót nyújtanak Önnek, amely hasznos lehet, amikor szenzoros szemeteskosarat vásárol az online áruházunkban.

A szenzorral ellátott tárolók a következő pontokban különböznek

Az szenzorral ellátott tároló 2 kamrára és egy kamrára van osztva. A többkamrás modelleket különböző típusú hulladékok tárolására tervezték. Ezenkívül az automatikusan nyíló tárolóedények különböző kapacitással rendelkeznek. 30 és 72 liter között választhat. Különféle formátumokat és mintákat is megtekinthet. A téglalap alakú változatok mellett mostantól hengeres, érzékelővel ellátott, 50 l űrtartalmú szemeteskosarak is kaphatók. Fényes vagy matt modellt szeretne? Ezüst, fekete vagy egy csipetnyi rózsaarany? Ízlésesen megtervezett változatokat kínálunk Önnek nagyon exkluzív kivitelben.

Az érzékelővel ellátott hulladéktároló a következő előnyökkel rendelkezik

A beépített érzékelőkkel ellátott hulladékgyűjtők nagyon elegánsan néznek ki. Ha sok szemét van a kezében, automatikusan kinyitják a fedelüket, hogy eltávolíthassanak mindent, amint a kosárhoz közelít. A kézi dobálás továbbra is lehetséges. A szenzortechnológiával ellátott tárolóink karcálló, korrózióálló és könnyen tisztítható fedéllel vannak ellátva. Az egyedileg kivehető belső tárolóedények lehetővé teszik az egyszerű megsemmisítést, és könnyen tisztíthatók. A tárolóedény így higiénikusan tisztán tartható. A tökéletes tömítésnek köszönhetően sem az erjedési gázok, sem más kellemetlen szagok nem távoznak.

Szemetes kuka érzékelővel - a mi kis, de szelíd vásárlási útmutatónk

Ha irodájából még mindig hiányzik egy figyelemfelkeltő, akkor javasoljuk, hogy vásároljon egy 50 literes, érzékelővel ellátott hengeres szemeteskukát. Ha egy nagy, több mint 5 fős családi háztartást szeretne elegáns szemétgyűjtő rendszerrel felszerelni, akkor válasszon egy szenzoros technológiával ellátott, 72 literes kapacitású szemetes kukát. A műanyag modell ideális egy gyerekes háztartásba, ahol sokszor nagyobb a rohanás.

Robusztus felépítésű és rendkívül tartósnak tekinthető. A terület, ahol a szemetes a jövőben állni fog, kicsi, de nem akarja nélkülözni ezt a nemes konyhai kiegészítőt? A magas, vékony modellnél egyszerűen kihasználhatja a szoba rendelkezésre álló magasságát. Vásárolja meg most webáruházunkban a 2 kamrás szenzorral ellátott szeméttárolót vagy az egykamrás modellt!

Szenzoros szemeteskosár GYIK

Hogyan működik az érzékelővel ellátott hulladéktároló?

Az érzékelőrendszer érzékeli az emberi mozgást, és gomb vagy lábpedál megnyomása nélkül nyílik. A kosár kézzel vagy érintéssel zárható.

Mi a megfelelő méretű érzékelővel ellátott hulladéktároló?

Az 50 l egy jó átlag, ami elegendő helyet biztosít egy pár háztartásának. Ez a méret nem biztos, hogy elég egy nagyobb család számára.

Az érzékelővel ellátott hulladéktároló kosár valóban jól tömít?

Modelljeink tömítései rendkívül jó minőségűek és hosszú élettartamúak. Ennek köszönhetően a szagok megbízhatóan bent maradnak a tartályban.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.