Inverziós asztal

A jobb életminőségért: az inverziós asztalok enyhítik a fájdalmat és növelik a jólétet

A hátproblémák a betegszabadság egyik leggyakoribb okának számítanak. Például majdnem minden harmadik felnőtt gyakori vagy akár állandó hátfájástól szenved. Az egyoldalú munkahelyi fizikai megterhelés és az ülő életmód elősegíti a gerincproblémák kialakulását.

A rendszeres edzőterembe járás megelőzheti a hátfájást vagy enyhítheti a meglévő fájdalmat. Nincs ideje és motivációja? Az inverziós asztalok lehetővé teszik az otthoni edzést. Legyen független az időtől, és spóroljon meg magának egy utat a terembe.

Sokféle modell: melyik inverziós asztalt válasszuk?

Melyik inverziós asztal a megfelelő az Ön számára? Az úgynevezett multitrénerek nemcsak fiziológiai nyújtást tesznek lehetővé az inverziós asztalon, amelyet rendkívül hasznosnak tartanak a gerincproblémák esetén. Velük az inverzió mellett hatékony gyakorlatokat végezhet számos izomcsoport erősítésére.

Emellett az inverziós asztalok viszont csak a gerinc és a porckorongok tehermentesítésére és a vérkeringés serkentésére szolgálnak. A kényelmesen felszerelt inverziós asztalok hátmasszázs- és fűtési funkcióval is fel vannak szerelve. Még ha naponta csak néhány percig végzi, a jótékony hatás a jól látható fájdalomcsillapítás formájában nem marad el.

Nem csak a fájdalom ellen: fitness eszközök inverziós asztalok

A megfelelő fitness eszköz kiválasztásakor döntő fontosságú a rendeltetésszerű használat. Kizárólag a hát egészségére miatt használjuk, vagy más funkciók is elérhetők? Ha az inverziós asztal összecsukható, kevés helyet foglal, amikor nincs használatban. Egyes készülékek lehetővé teszik az inverziós szög nagy beállítását, így alkalmazkodva az egyéni preferenciákhoz. Ha az Ön magassága nem tér el jelentősen az átlagtól, szinte bármilyen edzőeszköz alkalmas Önnek. Az alacsony termetű vagy különösen magas embereknek viszonylag nagy beállítási lehetőségekkel rendelkező fitness eszközökre van szükségük.

Mit kell figyelembe venni? Könnyen megvásárolható inverziós asztal

Sok izomcsoportot próbál hatékonyan megmozgatni és közben jót tenni a hátának? Akkor a Multitrainer a megfelelő választás. Másrészt, ha kizárólag a hátizom edzésére összpontosít, akkor érdemes inverziós asztalt választania, mert azt kifejezetten erre a célra tervezték. Különös jelentőséget tulajdonít a kényelemnek? A beépített hátmasszázzsal és fűtési funkcióval ellátott inverziós asztalok megfelelnek az Ön igényeinek. Itt meg kell győződnie arról, hogy ezek a funkciók kényelmesen, egy kézzel bármilyen helyzetben működtethetők. Az Ön testméretei nem haladhatják meg az adott edzőeszközre meghatározott határértékeket, illetve nem eshetnek azok alá. A különösen robusztus felépítésű készülékek még 150 kilogrammos testsúly esetén sem törnek el. Az összecsukható fitness eszközök kis helyet foglalnak, amikor nincsenek használatban, és könnyen tárolhatók, még szűkös körülmények között is.

FAQ

Használhatóak-e az edzőkészülékek univerzálisan?

Az inverziós asztalok csak a hát tehermentesítésére és kényelmére szolgálnak. Másrészt a multifunkciós edzők további funkciókat kínálnak, amelyekkel több izomcsoportot is hatékonyan lehet edzeni.

Könnyen és biztonságosan használhatóak a fitness eszközök?

Az inverziós asztalokat széles körű biztonsági teszteknek vetik alá, mielőtt forgalomba kerülnének. Csak a hozzáértők tudják teljes mértékben működtetni őket, és forgatható mechanizmussal rendelkeznek.

Könnyű összeszerelni a fitness eszközöket?

Az összeszerelést gazdagon illusztrált összeszerelési útmutató segíti. Ezt a feladatot még a közepes kézügyességgel rendelkező emberek is el tudják végezni körülbelül 30 perc alatt. A szereléshez szükséges szerszámok megtalálhatóak a csomagban.

Szükségem van elektromos áramra a fitness készülék működtetésére?

Ha a készülék masszázs- és fűtési funkcióval rendelkezik, akkor hálózati csatlakozásra van szükség. A többi egység teljesen mechanikusan működik.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.