Súlyemelő rudak

Kétkezes súlyzó vásárlása - egyszerű erősítés

A súlyzók az erőnléti edzés központja és az erőemelés alapja. Fekvőtámasz és felülnyomás, deadlifts, farmer's walk vagy evezés súlyzókkal - az intenzív erőnléti edzéshez egyszerűen kétkezes súlyzókra és megfelelő súlyokra van szükség.

Áruházunkban nemcsak olimpiai súlyzók, hanem súlyzók súlyzóemelésekhez, kisebb kétkezes súlyzók a kényelmes otthoni használathoz, speciális súlyzórudak speciális súlyzós gyakorlatokhoz is található, és mindez a súlyzórendszerek moduláris megbízhatóságával.

Kétkezes súlyzók és helyük az erőemelésben - intenzív erőnléti edzés haladóknak és kezdőknek

A kétkezes súlyzókra ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a többi szabad súlyra: az eszközökön végzett edzéssel ellentétben itt nincs előírt súlypálya. Az edzés így megerőltetőbb, intenzívebb, és mindenekelőtt sokkal több izomcsoportot érint minden egyes gyakorlat. Padon vagy guggolás közben állva - a kétkezes guggolás nemcsak erőt, hanem koordinációt is igényel.

A kétkezes súlyzókkal végzett gyakorlatok nem ok nélkül az erőnléti edzés klasszikus és királyi fegyelmének számítanak. Ezek közé a gyakorlatok közé tartozik a fekvenyomás, a súlyemelés, a rántás és a felülés, valamint az olyan funkcionális edzésgyakorlatok, mint a súlyzóval végzett jumping jacks. A kétkezes súlyzóval való edzés mindig kihívást jelent, akár a súlyzón lévő nehéz korongokkal, akár súlyok nélkül, mivel ennek a súlyzónak nincs központi súlypontja, hanem két súlypontja van a súlyzó végein. Egy 20 kg-os (szabványosított) önsúlyú olimpiai súlyzó esetében ez súlytárcsák nélkül is igaz.

Ez különösen fontos az olyan gyakorlatoknál, mint a fekvenyomás, a fekvőtámasz, a guggolás és a súlyemelés, mivel a testnek a súlyok kiegyensúlyozása, amelyet el kell végeznie, rendkívül összetett izomhasználatot biztosít. A megfelelő végrehajtás, ami természetesen előfeltétel, mindig erősíti a koordináló izomcsoportokat, a lábakat és a törzset.

Moduláris rendszer a teljes körű képzéshez

Üzletünk a súlyemelő rudak széles választékát kínálja, amelyek egyedileg és ergonómiailag gazdagítanak minden edzésprogramot. A szabványosított menetes méretekkel (50 mm-es menetek az olimpiai súlyzókhoz és kisebb, 30 mm-es menetek a kétkezes és egykezes súlyzókhoz) a tengelyek ideálisak a súlyzótekercsek felszereléséhez. Az olimpiai súlyzók csúcspontjukon könnyedén elbírják a több száz kilogrammos súlyt.

Természetesen speciális súlyzóformákat vagy súlyzószetteket is kínálunk. A speciális formák jobb fogást tesznek lehetővé például a felemeléseknél vagy a súlyemeléseknél. Üzletünk minden lehetséges gyakorlathoz tökéletes rudat kínál. A szükséges súly, forma, kivitel vagy minőség tekintetében nincsenek kompromisszumok.

Bár a kétkezes súlyzókkal való professzionális edzés már régóta az edzőtermek sajátja, kínálatunk megkönnyíti az otthoni edzést kétkezes súlyzókkal és súlyokkal. Különösen a kisebb, könnyebb rudak alkalmasak kezdők és gyermekek számára is, és professzionális feltételeket biztosítanak az otthoni edzőteremben.

Nagyobb erő és teljesítmény - vásároljon kétkezes súlyzót és eddzen professzionálisan

A hatékony erőnléti edzéshez, a dinamikus súlyzós edzéshez és az atletikus, izmos testalkathoz megfelelő fitneszeszközökre van szükség. Nincs olyan felszerelés, amely annyira egyet jelentene az erőnléti edzéssel, mint a súlyzó. A kétkezes súlyzókkal végezhető gyakorlatok sokasága olyan átfogó edzést tesz lehetővé, hogy pad nélkül is hatékonyan és változatosan edzhető az egész test.

A különböző kétkezes súlyzók választékának köszönhetően a profi fitnesztermek és a kezdők, akik otthoni edzésükhöz keresik a tökéletes felszerelést, egyaránt megtalálják az igényeiknek megfelelő optimális súlyzót.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.