Aktív hangfalak és hangfalszettek

Válasszon
Sorrend
35 Találatok "Aktív hangfalak és hangfalszettek"
Szűrés és rendezés
Aktív hangfalak és hangfalszettek

Aktív hangfalak és hangfalszettek

Hangfalakat keres otthoni audio rendszeréhez vagy stúdiójába? Webáruházunkban hangfalak széles választékát találja, amelyek beépített erősítőt is tartalmaznak. Ráadásul a beépített bluetooth interfésszel rendelkező berendezések esetében vezeték nélkül streamelhet okostelefonról, tabletről vagy laptopról. Válasszon electronic-star webáruházunkban az elképzeléseinek megfelelő hangfalat, még ma! 

Saját, Malone, Skytec vagy Vonyx márkáink diszkók, magán estélyek vagy színházi színpadok hangosítására alkalmasak. Ez igaz a bemeneti jelek individuálisan állítható hangerejének, a magas hangok és basszusok szabályzásának köszönhetően is. Kemény konstrukciójukkal és az esetleges praktikus fogantyúkkal mobil DJ-knek és kinti használatra is alkalmasak. 

Saját karaoke estet szervez? Erős hangfalakat kínálunk Önnek, vonzó funkciókkal? Szabályozza a hangerőt, basszust, Echo vagy Treble hatást igényei alapján, és nyűgözze le vendégeit! A zenével vezérelt fénytechnika ráadásul gondoskodik az igazi party hangulatról. Elég csatlakoztatni a mikrofont és a hangforrást, majd kezdődhet is a szórakozás! 

Új hangfalat készül venni? Praktikus készülékeket kínálunk, beépített akkumulátorral, amely szabadságot ad a helyszín megválasztásánál. Értékeli majd a hangfalak egyszerű mobil összeszerelését, amely a készülék rendkívül kényelmes használatához vezet. Az ellenálló, hordozható electronic-star hangfalak nem okoznak csalódást rosszabb időjárási körülmények között sem.

 
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.