Házi sörfőzés

Válasszon
Sorrend
41 Találatok "Házi sörfőzés"
Szűrés és rendezés
Házi sörfőzés

Házi sörfőzés

Készletet keres a házi sörfőzéshez? Saját sört szeretne, amelyet otthona kényelmében készített el? Az electronic-star házi sörfőző készleteket kínál. Ha nemesacél rozsdamentes maláta forraló üstöt vagy fermentációs csöveket keres, akkor jó helyen jár.

Az igazi hobbi sörfőzdéhez minőségi sörcsap is jár. Kínálatunk erről a termékről is gondoskodott, továbbá nagyon jó minőségű befőző automatákat és sörhűtőket is talál nálunk. Nagyon jól tudjuk, hogy a frissen csapolt, hűtött sör íze a legjobb. < a kényelméről a Klarstein gondoskodik.

Kínálatunkból érdekelhetik még a multifunkciós mixereinket, amelyeknek köszönhetően mindig kiváló kevert italokat készíthet el. Jó minőségű alkoholos itala van otthon, de nem tudja sehol megfelelő feltételek mellett tárolni? Mindenképp nézze meg a kínálatunkban vitrineket és borhűtőket, amelyeknek köszönhetően alkoholos itala vagy bora a legjobb feltételek mellett lesz tárolva.

A főző készleteink minőségéről a jó öreg Klarstein gondoskodik. Világos vagy barna, felső- vagy alsó erjedéssel, búza vagy pilseni - a Klarstein sörfőzővel az otthon főzött sör megfelelő lesz. A sör elkészítésének folyamata egyszerű és a kezdők is megbirkóznak vele.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.